Ceturtdiena, 18.aprīlis

redeem Jadviga, Laura

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Noklausies! "Triānas Parks" nodod klausītājiem savu jaunāko dziesmu latviešu valodā

© Publicitātes foto

Grupa “Triānas Parks” nāk klajā ar dziesmu “Viss ir Izdomāts” no 15. oktobrī gaidāmā albuma “11” un izziņo lielo koncertu.

Dziesma “Viss ir Izdomāts” ir otrais singls no 15. oktobrī gaidāmā “Triānas Parka” albuma “11”, kuru veidos vienpadsmit dziesmas latviešu valodā, tajā skaitā arī jūnijā publiskotā dziesma “Tiekas Divatā”. Albums sarakstīts gada laikā, ieraksts veikts šī gada maijā Cēsīs, jaunajā “Aleja Records” studijā.

“Pēc dziesmu “Kā gaisa balonā” un “Stars” veiksmes stāstiem, sapratām, ka dziesmas latviešu valodā mūsu klausītājus uzrunā pavisam jaunā līmenī. Rakstīt dziesmas latviešu valodā jau sen ir bijis mans mērķis un joprojām lielākais izaicinājums, “ saka Agnese Rakovska.

Albuma “11” prezentācijas pasākums notiks t/c Spice 15. oktobrī plkst.18, kura laikā grupa atklās jauno dziesmu tapšanas aizkulises, dalīsies pārdomās par 11 gadu pastāvēšanā piedzīvoto un, protams, uzdziedās. Ieeja pasākumā - brīva.

Savukārt 2020. gada 27. martā “Triānas Parks” klausītājus aicina uz koncertu jaunajā koncertvietā Hanzas Perons (Hanzas iela 16a, Rīgā). Joprojām saglabājot savu dinamiskumu, skatuvisko spožumu un drosmi, grupa klausītājiem piedāvās tēmu un noskaņu daudzkrāsainību - stāstus par mīlestību, piederību, draudzību un Latviju-, bet koncertā uzstāsies ar īpašiem viesiem - Jāni Aišpuru un citiem iemīļotiem mūziķiem.