Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Limbažos sestdien pulcēsies šlāgermūzikas jubilāri

© Publicitātes foto

Šo sestdien, 20. jūlijā, Limbažos risināsies festivāls “Jubilāru salidojums”, kurā tiks svinētas vairākas ievērojamas šlāgermūzikas grupu jubilejas.

“Grupa “Zeļļi” šogad atzīmē 40 gadu jubileju, “Kantoris 04” - 30. dzimšanas dienu, grupai “Sestā jūdze” ir pilngadība - 18 gadi, un pilngadību svin arī grupas “Apvedceļš” hits “Zemenes”,” visas jubilejas uzskaita festivāla idejas autors un producents Jānis Gailītis. Jāpiebilst, ka visnotaļ ievērojama jubileja - 66 gadi - ir vienam no festivāla vadītājiem, aktierim Andrim Bērziņam.

Visas minētās apvienības kāps uz skatuves Limbažu pilsētas estrādē, bet vēl festivālā kā viesi piedalīsies leģendārais dziedātājs Žoržs Siksna, kā arī grupas “Dakota”, “Rumbas kvartets”, “Muiža”, bet karstajā nakts ballītē dejas iegriezīs Roberts Lejasmeijers.

Festivāla rīkotāji atgādina, ka uz pasākumu īpaši tiek gaidīti gan skolu absolventi, gan tie, kas skolu jau sen ir beiguši. “Mūsuprāt, vārds “salidojums” sevī ietver domu, ka šis būtu īstais brīdis, lai atkal satiktos klasesbiedri, kas sen nav redzējušies, un sarīkotu īstu salidojumu. Jo kad tad vēl, ja ne vasarā un šādā pasākumā!” pauž festivāla rīkotāju pārstāvis Armands Leimanis.