Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Talsos jau 8. reizi norisināsies Raimonda Tigula brīvdabas koncerts

BRĪVDABAS KONCERTA Tiguļkalns idejas autors un mākslinieciskās programmas vadītājs ir komponists Raimonds Tiguls, kurš kopš 2012. gada ik vasaru jūnija pirmajā sestdienā pulcē ap sevi draugus un domubiedrus © Publicitātes foto, Bruno KABUCIS

Sestdien, 1. jūnijā, no pulksten 20 Talsos jau astoto reizi norisināsies mūziķa Raimonda Tigula izlolotais brīvdabas koncerts Tiguļkalns, augstākajā no deviņiem pilsētas pakalniem pulcējot komponista draugus un domubiedrus un radot īpašu sajūtu vakaru ikvienam apmeklētājam.

Šogad Tiguļkalna ozolu ielokā komponists Raimonds Tiguls būs kopā ar Trio ART-i-SHOCK, kas ir viens no meistarīgākajiem, oriģinālākajiem un ievērojamākajiem Latvijas kameransambļiem. Trio pievienosies arī dziedātāja Jolanta Strikaite-Lapiņa. Tiguļkalnā muzicēs arī džeza ģitārists Matīss Čudars, bet austrumniecisku noskaņu radīs Armēnijas mūziķis - pūšaminstrumentu virtuozs Levons Tevanjans, kurš Tiguļkalnā viesosies jau otro reizi.

«Koncerti Tiguļkalnā vienmēr ir pilni miera un tīras mūzikas,» saka džeza saksofonists Deniss Paškevičs, kurš sestdien tur muzicēs kopā ar basģitāristu Robertu Rasu un Arti Orubu pie bungām.

Kā ikkatru gadu, koncerts Tiguļkalnā ikvienam interesentam būs pieejams bez maksas.