Otrdiena, 23.aprīlis

redeem Georgs, Jurģis, Juris

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Liepājā ar koncertu atgriežas pazīstamais basģitārists Marko Mendoza

© Publicitātes foto

Šo piektdien, 26. aprīlī, ar koncertu Liepājas klubā "Fontaine Palace" atgriežas agrākais un tagadējais grupu "Thin Lizzy", "Whitesnake", "The Dead Daisies" basģitārists Marko Mendoza.

Pēc veiksmīga un enerģiska, rokenrola (un klausītāju) pārpildīta koncerta Liepājā savas pagājušā gada rudens koncerttūres ietvaros, Marko Mendoza nolēmis pildīt savu toreiz doto solījumu un atgriezties Latvijā pēc iespējas ātrāk. Šis brīdis ir pienācis - 26. aprīlī mūziķis atkal kāps uz rokkluba "Fontaine Palace" skatuves.

Tie, kas apmeklēja koncertu pērn, kad mūziķis Latvijā viesojās pirmoreiz, zinās, ka pazīstamais basģitārists vienlīdz labi jūtas gan klubos, gan vietējos bāros un labprāt aprunājas ar apmeklētājiem, esot brīvs no rokstāru stereotipiem.

Marko Mendoza koncertējis un ierakstījis albumus ar tādiem rokmūzikas smagsvariem kā "Thin Lizzy", kur bijis vairākkārtējs un ilggadējs tās dalībnieks, "Whitesnake" un "Lynch Mob", uzstājies Teda Nadženta grupas sastāvā, bet tagad pastāvīgi spēlē ar austrālieša Deivida Lovija supergrupu "The Dead Daisies", kurā apvienojušies "Motley Crue", "Dio", "Whitesnake" un "Journey" pastāvīgie mūziķi.