Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Sestdien Latgales vēstniecībā GORS gaidāms dziedātājas Naumovas solokoncerts

© Publicitātes foto

Sestdien, 13. aprīlī, pulksten 19 Latgales vēstniecībā GORS gaidāms klausītāju iemīļotās dziedātājas Marijas Naumovas solokoncerts Līdz gaišām asarām.

Marija Naumova pērn oktobrī kinoteātrī Splendid Palace savu pusapaļo jubileju atzīmēja ar sev tuvu, bet plašākai sabiedrībai neizskanējušu soloprogrammu Līdz gaišām asarām. Tā atklāj romanču muzikālā stila rašanos un attīstību, ceļojumu laikā un vietā, līdz ar to - izmaiņas to skanējumā. Tā kā vienīgais koncerts izpelnījās lielu dziedātājas klausītāju atzinību, Marija sagatavojusi papildu koncertus ne tikai Rēzeknē, bet arī Liepājas OC Rožu zālē (25. aprīlī) un vēlreiz Rīgā, kinoteātrī Splendid Palace (28. aprīlī).

Programmā: daudziem zināmas un iemīļotas, kā arī senas un nezināmas romances no dažādiem gadsimtiem, valstīm un kultūrām. Koncertos, kā ierasts, muzicēs Rolands Beļēvičs (taustiņi), Norberts Skraucis (bass), Ingus Feldmanis (ģitāra), Jegors Kovaiko (ģitāra) un Andris Buiķis (bungas). Kā īpašais viesis visos koncertos piedalīsies pazīstamais vijolnieks Raimonds Ozols.