Dziedātāja Džesika Simpsone trešo reizi kļuvusi par māti

© Scanpix

Amerikāņu dziedātāja un modes dizainere Džesika Simpsone (attēlā) trešo reizi kļuvusi par māti, laižot pasaulē meitiņu, kura nosaukta par Bērdiju.

UPI, atsaucoties uz 38 gadus vecās Dž. Simpsones ierakstiem interneta sociālajos tīklos, vēsta, ka dzemdības noritējušas veiksmīgi, neraugoties uz to, ka grūtniecības laikā topošo māmiņu vajāja dažādas veselības problēmas. Marta sākumā viņai pat nācās nedēļu pavadīt slimnīcā, lai izārstētos no bronhīta. 2014. gadā Dž. Simpsone apprecējās ar bijušo amerikāņu futbola spēlētāju Ēriku Džonsonu, un ģimenē aug divi bērni - sešus gadus vecā Maksvela un piecus gadus vecais Eiss, kuri par mātes grūtniecību izrādījuši neviltotu interesi, liekot viņai atbildēt uz dažādiem āķīgiem jautājumiem. Kādā intervijā 2017. gada rudenī Dž. Simpsone diezgan pārliecinoši sacījusi, ka vairāk bērnu nevēlētos, tomēr pēc gada paziņoja par grūtniecību. People raksta, ka janvārī notikušās ballītes laikā viņa atklājusi, ka gaida meitiņu, kurai izvēlēts vārds Bērdija, jo Dž. Simpsones dzimtā sievietēm bieži dots šis vārds.

Izklaide

Enerģiskā pašmāju grupa “Have No Heroes”, kuras pārstāvji sevi pieskaita pankrokam, lai gan drīzāk spēlē postpanka nišā, izdevuši jaunu singlu “Upside-Down World” un tā video. Tā gan ir viņu pieteikto jaunumu mazākā daļa.

Svarīgākais