Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

NOSKATIES: Nikolajs Puzikovs "iekritis" lamatās

© Ekrānšāviņš no video

Dziedošais policists Nikolajs Puzikovs, šķiet, būs atradis savu ideālo dziesmu formulu, apvienojot dziesmu rakstītāja Gata Mūrnieka dziesmu autora talantu, ar producenta Rassell (Ruslans Kuksinovičs) spēju sajust aktuālās mūsdienu popmūzikas tendences. Šonedēļ publicēta jauna dziesma “Lamatas”. Noskaties video!

Nikolajs: “Dziesmas ideja radās jau pirms gada, kad saņēmu demo versiju no Gata Mūrnieka. Vēlējos, lai dziesma skan aktuāli. Biju pozitīvi pārsteigts par Rassell darbu, kurš dziesmu producēja precīzi realizējot manu ideju. Ģitāru iespēlēja Jānis Čubars. Vēl aizvien domāju, ka Rassell ir viens no talantīgākajiem producentiem Latvijā. Man pašam dzīvē viss pa vecam - joprojām strādāju policijā un studēju Latvijas Universitātē juridiskajā fakultātē.”

Dziesmas autors Gatis Mūrnieks: “Dziesmas pamatā ir doma par bezbailīgu dzīves baudīšanu. Ikdienas rūpes un problēmas būs vienmēr, bet ir jāmāk tām “iet pāri” baudot dzīvi, attiecības, hobijus un visu, ko tā piedāvā, jo esam taču jauni un traki! Nikolajs man ir ļoti labs draugs. Jau vairākus gadus, kopā muzicējam, ballējamies, izdzīvojam arī ne tik labas dienas. Aktīvi strādājam, lai šīs visas sajūtas un dzīves situācijas mēs aprakstītu dziesmās un kādu dienu izdotu albumu ar Nikolaja dziedātām un manis rakstītām dziesmām!”

Dziesmas video Nikolajs producējis sadarbībā ar Kasparu Dvinski (Dween Productions) un klipā piedalās modele Daniela Kārkle.