Rianna iedevusi kurvīti Nacionālajai futbola līgai

© Scanpix

Dziedātāja Rianna atteikusies uzstāties amerikāņu Nacionālās futbola līgas (NFL) finālspēles pārtraukumā, jo solidarizējoties ar bijušo spēlētāju Kolinu Keperniku, kurš no NFL tika izēsts, jo rīkoja protesta akcijas himnas izpildīšanas laikā.

Finālspēli jeb Super Bowl parasti tiešraidē vēro vairāk nekā 100 miljoni televīzijas skatītāju, un uzstāšanās tās pārtraukuma šovā mūziķiem ir ne tikai prestiža jautājums, bet arī komerciāli ļoti ienesīgs pasākums. Šīs sezonas fināls notiks 3. februārī Atlantā, taču mūzikas šova galvenās zvaigznes vēl nav izsludinātas. People, atsaucoties uz anonīmiem, taču uzticamiem avotiem, vēsta, ka NFL menedžeri sākumā uzrunājuši Riannu, taču viņa pateikusi kategorisku nē. Dziedātājai neesot pieņemama vajāšana, ko līga uzsāka pret bijušo San Francisco 49ers spēlētāju K. Keperniku, kurš himnas izpildīšanas laikā mēdza nomesties uz ceļgala, šādā veidā protestējot pret rasu nevienlīdzību un balto policistu brutālo izturēšanos pret tumšādainajiem. NFL pārstāvji ziņu aģentūrai Reuters gan sacījuši, ka sarunas ar Riannu nonākušas strupceļā, jo abas puses nav vienojušās par finansiālajiem nosacījumiem. Pašlaik baumo, ka Super Bowl pārtraukumā varētu uzstāties grupa Maroon 5 vai dziedātāja Pinka.

Izklaide

Enerģiskā pašmāju grupa “Have No Heroes”, kuras pārstāvji sevi pieskaita pankrokam, lai gan drīzāk spēlē postpanka nišā, izdevuši jaunu singlu “Upside-Down World” un tā video. Tā gan ir viņu pieteikto jaunumu mazākā daļa.

Svarīgākais