Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

''Triānas parks'' trešdienas koncertā sola nebijušu šovu

© Publicitātes foto

Šo trešdien, 10. oktobrī, RISEBA Arhitektūras un mediju centra “H2O 6” Aisteres zālē notiks grupas “Triānas Parks” koncerts. Lai gan “triāņi” vienmēr bijuši atraktīvi, šoreiz viņi solās klausītājiem sagādāt vēl nebijušu šovu.

Plānots, ka “Triana Park” (šajā tūrē grupa piesakās ar sava nosaukuma anglisko versiju) koncerta programmā izskanēs jaunākajā albumā “Alive” iekļautais skaņu materiāls, “viss, kas bijis populārs un publicēts”, kā arī jaunākie singli latviešu valodā, kas albumā nav iekļauti, tostarp “Laika dziesmiņa”, “Rozā brille”, “Kā gaisa balonā”. Pirmatskaņojumu “dzīvajā” izpildījumā piedzīvos dziesma “Stars” - tas ir duets kopā ar “The Sounds Poets” līderi Jāni Aišpuru, kas apritē tiks palaists 8. oktobrī. Jānis būs arī koncerta īpašais viesis, varbūt uzradīsies vēl kāds, bet iesildītāju nebūs. “Koncertā izskanēs dažādas dziesmas - gan roka, gan elektronikas, gan radiostacijām draudzīgas, gan arī balādes. Katrs varēs atrast sev kaut ko noderīgu un interesantu,” uzskata vokāliste Agnese Rakovska.

Kopējais programmas garums būs aptuveni pusotra stunda, bet koncerts var arī ieilgt. “Nupat koncertējām Valmierā un “uz bis” nospēlējām vēl vairākas dziesmas. Katrā ziņā projām nevienu nedzīsim, ja cilvēki gribēs, tad spēlēsim vēl,” sola Agnese. Ar šo koncertu grupa atzīmēs arī desmit gadus uz skatuves. “Šī būs krāšņākā soloprogramma, ko līdz šim esam piedāvājuši - gan no [koncerta] lokācijas vietas, gan gaismu, gan šova viedokļa,” piebilst dziedātāja. Pašlaik grupa strādā gan Igaunijas, gan arī Lietuvas virzienā, taču “mūsu epicentrs ir Rīga”.