Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Ar jaunu koncerttūri Rīgā atgriežas britu grupa "Muse"

© Dmitrijs Suļžics, F64 Photo Agency

Rīgā nākamgad koncertu sniegs britu grupa "Muse", kas būs daļa no mākslinieku pasaules turnejas, liecina grupas ieraksts sociālajā tīklā "Twitter".

Lai gan turnejas koncertu datumi un to norises vietas vēl nav izziņotas, interneta laikrakstā "MNE" izplatīta informācija, ka tie notiks pilsētu arēnās.

"Muse" 9.novembrī laidīs klajā savu jauno albumu "Simulation Theory". Šī gada laikā grupa publiskojusi trīs dziesmas un to videoklipus - "The Dark Side", "Something Human" un "Pressure". Tie, kas albumu iegādāsies jau pirms tā izdošanas, varēs arī laicīgāk iegādāties biļetes uz gaidāmās turnejas koncertiem.

Turnejas laikā grupa uzstāsies arī Lielbritānijā, Gruzijā, ASV, Kanādā, Francijā, Vācijā, Portugālē, Spānijā, Itālijā, Krievijā, Nīderlandē, Čehijā un Šveicē. Grupas pārstāvji sociālajā tīklā "Twitter" norāda, ka vēlāk tiks izziņoti koncerti arī citās valstīs.

Kā liecina aģentūras LETA arhīvā pieejamā informācija, "Muse" iepriekš Rīgā uzstājās 2016.gada 16.jūnijā, kad noritēja mūziķu turneja "Drones".