Baltic Beach Party hedlaineri - Musiqq un Tā Tā Tā

Festivāla "ZZ Baltic Beach Party" rīkotāji nosaukuši jubilejas festivāla nacionālos hedlainerus, par kuriem šajā gadā kļuvušas divas dažādu mūziku pārstāvošas apvienības - liepājnieki "Musiqq", kā arī Arta Dvarionas un Reiņa Briģa grupa "Tā Tā Tā".

Tradīcija festivāla Lielās skatuves spožāko prožektoru gaismā izcelt arī pašmāju māksliniekus aizsākās pagājušajā gadā, kad līdzās ārvalstu īpašajiem viesiem festivāla hedlaineru godā uzstājās arī "Nasty Smile" un "Dzelzs Vilks".

Ja pērn nacionālie hedlaineri bija tikai un vienīgi organizatoru izvēle, tad šogad šīs divas grupas tika noteiktas sadarbībā ar "ZZ Baltic Beach Party" apmeklētājiem, kuri sūtīja savas vēlmes un ierosinājumus.

"Bija ļoti daudz un dažādas iespējas izvēlēties, un šīs konkrētās divas grupas nenozīmē, ka pārējiem pašmāju mūziķiem kaut kas kaitētu. Vienkārši nacionālo hedlaineru kontekstā apmeklētāji biežāk izvēlējās tieši "Musiqq" un "Tā Tā Tā". Acīmredzot šobrīd tieši šīs divas grupas klausītāji un fani ir pamanījuši vairāk nekā kādu citu. Protams, jebkurā gadījumā šāda izvēle ir un paliks subjektīva, taču šo nav iespējams izmērīt ar lineālu, svariem vai pulksteni, tāpēc tagad atliek sagaidīt festivālu un novērtēt ar sirdi," piebilst "ZZ Baltic Beach Party" viens no rīkotājiem Raivo Mediņš.

Izklaide

Augustā Daugavas stadionā izskanēja līdz šim vērienīgākais un emocionālākais mūziķa Dona koncerts “Laiks”. Šo svētdien, 29. septembrī pulksten 20.25, TV3 skatītājiem būs iespēja vērot koncerta ierakstu.

Svarīgākais