Otrdiena, 16.aprīlis

redeem Alfs, Bernadeta, Mintauts

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

"Prāta vētras" pirmo tūres koncertu apmeklējuši 28 000 skatītāju

© Alise Šulca/ F64 Photo Agency

Sestdien Jelgavā, Lielupes pļavā, notikušo grupas "Prāta vētra" koncertu apmeklēja 28 000 skatītāju, informēja grupas menedžmenta pārstāve Ieva Liepa.

Pirmajā "Skārda bungu tūres" koncertā uz skatuves Jelgavā kāpa arī koncerttūres oficiālie viesi "Sudden Lights", "Prāta vētras" gospeļu koris, mūziķis "EdaVārdi", kā arī viesmūziķi no Zviedrijas Povels Olsons un Magnus Nīlsons.

Kā ziņots, "Prāta vētra" šovasar dodas Latvijas turnejā, kura tika atklāta ar uzstāšanos 21.jūlijā Jelgavā, Lielupes pļavā, pretī Jelgavas pilij. 28.jūlijā koncerts notiks Valmierā, Dīvaliņa pļavās, bet 3.augustā "Prāta vētra" uzstāsies Ventspils Reņķa dārzā. 11.augustā grupa sniegs koncertu Daugavpilī, bet turnejas noslēgums notiks 17.augustā Mežaparka Lielajā estrādē.

Alise Šulca/ F64 Photo Agency

Prāta vētras" jaunākais albums "Par to zēnu, kas sit skārda bungas" tirdzniecībā nonāca 25.aprīlī.

"Prāta vētras" jaunākais albums "Par to zēnu, kas sit skārda bungas" tirdzniecībā nonāca 25.aprīlī. Ieraksta dziesmu vārdu un mūzikas autori ir grupas dalībnieki, Ingars Viļums un albuma producenti - zviedri Povels Olsons un Davids Larsons. Albums ierakstīšana notika Rīgā, Ikšķilē un Stokholmā, un tas pieejams latviešu, krievu un angļu valodā.

Pēcāk grupa uzstāsies arī ārvalstīs - 20.oktobrī Viļņā, 29.novembrī Sanktpēterburgā, 13.decembrī Maskavā, un 29.decembrī Adelaidā, Austrālijā.

Biļetes uz turpmākajiem "Prāta vētras" koncertiem var iegādāties tīmekļa vietnē "Ekase.lv", tirdzniecības centra "Spice" informācijas centrā un pilsētu kultūras namu kasēs.