Robijs Viljams ierakstījis singlu kopā ar Gariju Bārlovu

© Scanpix/AFP

Viljams kopā ar "Take That" dziedātāju Gariju Bārlovu ierakstījis jaunu singlu, ziņo СontactMusic.

Šī ir pirmā reize 15 gadu laikā, kad abi mūziķi sadarbojas.

Dziesmu "Shame" Viljams un Bārlovs sarakstījuši kopā, un tā tiks iekļauta Viljamsa "Lielāko hitu" antoloģijā, kurā paredzētas pavisam 39 dziesmas. Singla "Shame" CD iznāks šī gada 4.oktobrī, bet izlase nedaudz vēlāk.

"Tas ir neticami, klausīties šo albumu un apzināties, ka ir pagājuši jau divdesmit gadi mūzikas radīšanā un koncertu spēlēšanā. Tā nav tikai pagātnes svinēšana, bet arī tilts uz nākotni. Fakts, ka nākotnes daļā esmu iekļāvis arī vārdu no savas pagātnes, man to visu padarīja īpašu,” izteicies mūziķis.

Lēmums par dziesmas ierakstu radās pēc tam, kad abi mūziķi apvienoja spēkus labdarības futbola mačā, kura ienākumi tika novirzīti UNICEF.

Pēc "Take That" pamešanas 1995.gadā Viljams uzsāka veiksmīgu solokarjeru, desmit gadu laikā izdodot septiņus albumus, kas Lielbritānijas topos nonāca 1.vietā. 2006.gadā pēc "Rudebox " izdošanas Viljamss savas publiskās aktivitātes piebremzēja, taču tieši šajā gadā "Take That" veiksmīgi atkalapvienojās, un kopš tā laika izdevuši jau divus albumus.

2009. gadā Viljams izdeva dziesmu izlasi "Songbook", bet vēlāk albumu "Reality Killed the Video Star".

Izklaide

Veikalu plauktos nonākusi nošu grāmata, kuras lappuses sola aizraujošus mirkļus ģitārspēles entuziastiem – gan profesionāliem mūziķiem, gan iesācējiem. Grāmatas autors ir pašmāju ģitārvirtuozs Mārcis Auziņš, un tā ir vēl viens solis ceļā uz šī mūzikas žanra pilnveidošanu Latvijā.

Svarīgākais