Dziedātājs Markus Riva raujas visās frontēs

© Publicitātes foto

Dziedātājs Markus Riva nācis klajā ar jaunu dziesmu latviešu valodā Nevaru tā, kas sarakstīta kopā ar producentu Reini Ašmani (RA Music), ar kuru Markus sadarbojies arī iepriekš.

Drīzumā tiks izziņots jaunā albuma izdošanas laiks, un tas būs pirmais Markusa ripulis, kurā pilnīgi visas dziesmas būs latviešu valodā. «Šogad manos plānos ir izdot trīs albumus - gan latviski, gan angliski, gan arī krieviski. Joprojām turpinu strādāt pie materiāla visās šajās valodās. Šogad esmu izdevis arī divas dziesmas ukraiņu valodā, no kurām viena šobrīd ir iekarojusi arī ukraiņu radiostaciju hitparādes, tomēr visvieglāk un patīkamāk ir dziedāt dzimtajā valodā,» atzīst Markus Riva. Līdztekus tam Markus Riva uz brīdi pievienojies arī TV seriāla Svešā seja aktieru komandai un ir apstiprināts arī kā TV3 šova X-Faktors otrās sezonas vadītājs.

Izklaide

Dziedātājs Mārtiņš Kanters publicējis jau trešo dziesmu no oktobrī gaidāmā studijas albuma „Vēstulēs”, kas būs ieturēts „pop country” stilā. Dziesmai tapis arī videoklips, kas filmēts z/s “Vaidelotes”.

Svarīgākais