“Triānas Parks” koncertēs Spīķeru koncertzālē

Grupa „Triānas Parkas” sniegs koncertu 11. jūnijā, Spīķeru koncertzālē, kas būs debijas albuma “EnterTainment Triana Park” muzikāls un vizuāls papildinājums.

Darbs pie albuma ir bijis ilgs un sarežģīts. Albumam tika atlasītas16 spilgtākās kompozīcijas, no kurām viens bonus „treks” ir igauņu valodā tapusī dziesma “Nakts Tramvajs”, kā arī dziesma - veltījums visām māmiņām. Albumā iekļauti arī „Triānas Parka” pirmie spilgtākie singli “Bye Bye” un “Call me any time you need a problem”.

Jau šobrīd savu dienas gaismu ir ieraudzījis pirmais albuma singls „Karuselis”, kas skan vairākās radio stacijās visā Latvijā un lejupielādei ir pieejams gan grupas oficiālajā mājas lapā, gan interneta veikalā „Platforma.lv”.

Ar koncertu Spīķeru koncertzālē tiks atklāts ne tikai muzikāls, bet arī vizuāli baudāms ceļojums, kura ietvaros mūziķi izklaides atmosfēru nogādās arī citās pilsētās. Jau 16. jūnijā ar īpašu koncerta programmu grupa viesosies Jelgavā, klubā „Četri Balti Krekli”, 3. jūlijā Liepājā, klubā „Fontaine Palace”, 9. jūlijā Rīgā, klubā „Nabaklab”. „EnterTainment Triana Park” muzikālais ceļojums tiks noslēgts 16. jūlijā - vasaras lielākajā festivālā „Positivus”.