Otrdiena, 16.aprīlis

redeem Alfs, Bernadeta, Mintauts

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Raimonds Pauls atklās Dzintaru koncertzāles vasaras sezonu

© Publicitātes foto

Ar Latvijas simtgadei īpaši veltītu programmu 2. jūnijā tiks atklāta Dzintaru koncertzāles vasaras sezona. Vērienīgajā atklāšanas koncertā tiksimies ar maestro Raimondu Paulu, Latvijas Radio bigbendu, pianistu Andreju Osokinu, džeza dīvām Dināru Rudāni un Kristīni Prauliņu, kā arī “Jūrmalas festivāla” orķestri un Mārtiņu Ozoliņu pie diriģenta pults.

Koncerta pirmajā daļā baudīsim gleznainu mūzikas panorāmu ar Jāzepa Vītola spožo orķestra lappusi “Briljants” no svītas “Dārgakmeņi”, kā arī krievu dvēseles dziļumu Sergeja Rahmaņinova “Otrajā klavierkoncertā” virtuozā pianista Andreja Osokina izpildījumā.

Savukārt otrajā daļā maestro Raimonds Pauls un Latvijas Radio bigbends pasniegs īpašu dāvanu Latvijas 100. jubilejā - mūsdienīgas latviešu tautasdziesmu aranžijas ar Raimonda Paula unikālo, smeldzīgo un džezīgo personības klātbūtni. To kuplinās arī Maestro skatuves mūzas - harismātiskās un spožās dziedātājas Dināra Rudāne un Kristīne Prauliņa.

Biļetes uz Dzintaru koncertzāles sezonas atklāšanas koncertu jau pieejamas visās “Biļešu Paradīzes” tirdzniecības vietās un internetā.