Lauris Reiniks prezentēs jaunu singlu

© publicitātes foto

27.maijā, ar vienlaicīgu pirmatskaņojumu uzreiz vairākās Latvijas radiostacijās un tai sekojošo video pirmizrādi tās pašas dienas vakarā LNT televīzijā, pie klausītājiem nonāks Laura Reinika jaunā dziesma "Es skrienu", informē "Mikrofona ieraksti".

Dziesma ir plānota kā vienīgais jaunais singls pirms mūziķa jaunā albuma iznākšanas, kuru kompānija "Mikrofona Ieraksti" plāno izdot 2010.gada septembrī.

Dziesma "Es skrienu" pēc paša Reinika vārdiem ir īsta vasaras dziesmas.

"Klausītāji ir pieraduši mani dzirdēt kā balāžu izpildītāju, tāpēc man ir interesanti piedāvāt tieši šo dziesmu, kas, iespējams, nav tik tipiska man. Tā ir dinamiska, melodiska, ar interesantu stāstu un nelielu etnisku nokrāsu. To, manuprāt, lieliski producējis Midis (Aldis Zaļūksnis)."

27.maija vakarā LNT raidījumā "Tautas Balss" notiks šīs dziesmas videoklipa prezentācija.

"Es ļoti gribēju, lai dziesmas videoversija atainotu Latviju vasarā, tās skaisto dabu un lieliskos cilvēkus. Ceru, ka mums tas ir izdevies, lai gan filmēšanas process man bija vislielākais fiziskais pārbaudījums līdz šim. Pēc filmēšanas, divas dienas nevarēju paiet, jo bija sastiepti un pārslogoti visi kāju muskuļi. Bet tas bija pūļu vērts un ceru, ka klausītājiem un skatītājiem patiks," stāsta Lauris.

Video klipa operators ir Uvis Burjāns, bet scenārija autori ir pats Lauris un videoklipa režisore Aija Strazdiņa.

Video tika filmēts trīs dienas Laura Reinika dzimtajā Tērvetē, un ir uzskatāms par vērienīgāko Laura klipu līdz šim. Filmēšanas procesā kopā tika iesaistīti aptuveni 100 cilvēku. Tas ir romantiski-komisks stāsts ar "action" filmu cienīgiem elementiem par notikumiem kādā Latvijas mazpilsētā vasaras vidū, kad meitene puisim dod pēdējo iespēju glābt viņu sabojātās attiecības. Klipa veidotāji "Es skrienu" video versiju pozicionē kā īsfilmu.

Izklaide

Kādu laiciņu nekas nebija dzirdēts no abām konkurējošajām mūzikas gada balvu rīkotājnometnēm – Elitas Mīlgrāves “Zelta mikrofona” un revolucionārās “Gammas”, taču izskatās, ka šajās nedēļās šī klusuma pauze tiks aizpildīta ar uzviju. Ņemiet popkorna tūtes un glāzes ar dzērieniem, iesēdieties ērtāk krēslos un šūpuļtīklos, izklaižu organizētāji gādās par izklaidēm!  

Svarīgākais