Mehiko nošauts dziedātājs, kurs slavināja narkobaronus

© pixabay.com

Meksikas galvaspilsētā Mehiko ir nošauts dziedātājs, kas bija uzstājies ar balādēm, kurās slavināti narkotiku magnāti, sestdien paziņoja Mehiko prokurori.

33 gadus vecais vīrietis piektdien tika atrasts miris ar daudzām ložu brūcēm apvidus automašīnā Mehiko dienvidu rajonā Tlavakā.

Upuris netika nosaukts vārdā, bet Mehiko mērs Migels Anhels Mansera apstiprināja, ka šis vīrietis bija dziedājis "narkokorrido" par tagad mirušo Tlavakas karteļa līderi ar iesauku "El Ojos" ("Acis").

Mērs nosauca dziedātāja nogalināšanu par "tiešu eksekūciju".

Domājams, ka šis dziedātājs bija Havjers Rejess, kurš interneta videoierakstos ir dziedājis balādes par "El Ojos" un par 1997.gadā mirušo narkotiku kontrabandistu Amado Karriljo Fuentesu.

Izklaide

Kādu laiciņu nekas nebija dzirdēts no abām konkurējošajām mūzikas gada balvu rīkotājnometnēm – Elitas Mīlgrāves “Zelta mikrofona” un revolucionārās “Gammas”, taču izskatās, ka šajās nedēļās šī klusuma pauze tiks aizpildīta ar uzviju. Ņemiet popkorna tūtes un glāzes ar dzērieniem, iesēdieties ērtāk krēslos un šūpuļtīklos, izklaižu organizētāji gādās par izklaidēm!  

Svarīgākais