Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

DIGiTop100 zvaigžņu prasības: Luksus auto, ēdināšana restorānos un telefona sarunas

© publicitātes

Straujiem soļiem tuvojas 27.janvāris, kad Ventspilī norisināsies viens no lielākajiem Latvijas mūzikas dzīves notikumiem: mūzikas straumēšanas un pārdošanas topa DIGiTop100 grandiozais šovs. Kā jau zināms, šovā piedalīsies arī viesi no Lietuvas, Igaunijas, Skandināvijas, Krievijas un Ukrainas. Ir teiciens – jo lielāka zvaigzne, jo lielākas prasības! Ielūkojies DIGiTop100 Ukrainas un Krievijas zvaigžņu „raideros”.

Populārā Ukrainas grupa Estradarada no lidostas uz Ventspili vēlas doties mikroautobusā, toties grupas solists A-klases automašīnā. Tāpat sešu cilvēku sastāvs pieprasa vakariņas, pusdienas un brokastis, ēst grupa vēlas labākajos restorānos, ne Olimpiskā centra "Ventspils” telpās.

Estradarada priekšroku dod Eiropas un Japānas virtuvei, tātad, baudīt maltītes mākslinieki vēlas doties uz restorāniem, kuru ēdienkartēs tiek pārstāvētas nosauktās virtuves!

Apmesties viesi no Ukrainas grib ne mazāk kā trīszvaigžņu viesnīcā, kur solistam jānodrošina „Lux” numurs, tajā jābūt pieejamam minerālūdenim un dažādiem sezonas augļiem.

Savukārt Estradarada grimētavā vēlas redzēt litru augstākās klases viskija, Premium klases sauso vai pussaldo baltvīnu.

Krievijas ballīšu karalis DJ Fedor Fomin no lidostas uz Ventspili vēlas doties A-klases automašīnā, kura nav vecāka par 2008.gadu un nav limuzīns.

Fedors grib apmesties labākajā Ventspilī pieejamajā viesnīcā, kurai obligāti ir jābūt novērtētai ar piecām zvaigznēm.

Apmešanās vietas numuriņā jāatrodas 2 litriem „Vittel” minerālūdens, četrām 0.5L Coca-Cola pudelēm, minerālūdenim „Esentuki No17”, vaniļas zefīriem (bez šokolādes), piena šokolādei, augļu platei, kurai jāsastāv vismaz no trīs āboliem, trīs bumbieriem, vīnogām un zemenēm, nevar aizmirst par tēju, kakao, pienu vai saldo krējumu, cukuru un elektrisko tējkannu.

Neierasta prasība šādos „raideros” ir dīdžeja vēlme saņemt kvalitatīvu masāžu pirms un pēc uzstāšanās!

Olimpiskā centrā „Ventspils”, māksliniekam paredzētajā grimētavā, jāatrodas 3 pudelēm negāzēta minerālūdens, 3 pudelēm „San Pellegrino” gāzēta ūdens, 3 pudelēm Coca-Cola un pudelei „Graham's 20 Year Old Tawny Port” vīnam.

Pie īpašajiem izdevumiem var pieskaitīt dīdžeja vēlmi, lai pasākuma rīkotāji uzņemas gādību par viņa menedžera telefona izdevumiem, laikā, kamēr viņš atrodas Latvijas Republikas teritorijā. Dienā tiek prasīti 1000 rubļi, jeb 14.42 eur.