VIDEO: "Framest" rada vēl nebijušu Ziemassvētku popūriju

© Kaspars Krafts/ F64 Photo Agency

Vokālā grupa "Framest" Ziemassvētku laikā priecē klausītājus visā Latvijā ne tikai ar sirsnīgiem koncertiem, bet arī smīdina interneta lietotājus ar jautru dziesmu popūriju svētku noskaņās. Tajā var dzirdēt melodijas no pašmāju populāriem dziedātājiem un grupām - Tranzīts, A-Eiropa, Lauris Reiniks, Instrumenti, Prāta Vērta, Labvēlīgais tips un citus.

“Kurš teica, ka a cappella mūzika ir lēna un garlaicīga?!” smejas grupas dziedātāji, Beāte Zviedre (soprāns), Rūta Dūduma (alts), Mikus Abaroniņš (tenors), Jānis Ķirsis (baritons) un Roberts Memmēns (bass). “Latviešiem ar humora izjūtu viss ir kārtībā, tādēļ mēs radījām citādāku Ziemassvētku popūriju, savienojot dziesmas, kuras parasti netiek asociētas ar šiem svētkiem, bet klausītājiem par pārsteigumu, ļoti labi iet kopā,’’ tā grupa.

Izklaide

Kādu laiciņu nekas nebija dzirdēts no abām konkurējošajām mūzikas gada balvu rīkotājnometnēm – Elitas Mīlgrāves “Zelta mikrofona” un revolucionārās “Gammas”, taču izskatās, ka šajās nedēļās šī klusuma pauze tiks aizpildīta ar uzviju. Ņemiet popkorna tūtes un glāzes ar dzērieniem, iesēdieties ērtāk krēslos un šūpuļtīklos, izklaižu organizētāji gādās par izklaidēm!  

Svarīgākais