Ceturtdiena, 18.aprīlis

redeem Jadviga, Laura

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Šonedēļ pie kaimiņiem uzstāsies ''Queen''

PRIEKŠPLĀNĀ. Mūsdienu “Queen” redzamākie tēlo ir vokālists Ādams Lamberts (no kreisās) un sākotnējā sastāva ģitārists Braiens Mejs. © Publicitātes foto

Šo piektdien, 17. novembrī, Kauņas “Žalgiris” arēnā ar jaunu šovu uzstāsies viena no visu laiku pasaulē slavenākajām rokmūzikas apvienībām “Queen” ar Ādamu Lambertu pie mikrofona. Šis būs mūziķu vienīgais koncerts Baltijā. Jaunajā koncerttūrē tiek izmantots iespaidīgs, jauns skatuves dizains. Kā stāsta ģitārists Braiens Mejs: “Tas ir pietuvinātākais tam, ko jebkad varēsiet baudīt no “Queen” gluži kā vecajos labajos laikos”. Koncertā Lietuvā izskanēs “We Will Rock You”, “I Want To Break Free”, “Under Pressure”, “Bohemian Rhapsody”, “We Are The Champions” un daudzi citi “Queen” hiti.

“Queen” iespaidīgā karjera ilgst jau vairāk nekā 40 gadus, ja precīzāk - no 1970. gada. Simtiem miljonu pārdotu albumu, neskaitāmi apbalvojumi, daudzi Nr.1 ieraksti - tas viss apliecina “Queen” nozīmi un statusu rokmūzikas vēsturē.

Neraugoties uz traģisko vokālista Fredija Merkūrija zaudējumu, “Queen” joprojām ir viena no mīlētākajām grupām. “Queen” un solists Ādams Lamberts pirmoreiz spēkus apvienoja 2009. gadā šova “American Idol” finālā, kam sekoja uzstāšanās MTV Eiropas mūzikas balvu pasniegšanas ceremonijā. Pašlaik bez Meja no sākotnējā sastāva ierindā gan vēl palicis tikai bundzinieks Rodžers Teilors.