RECENZIJA: Pearl Jam ''Let's Play Two''

© Publicitātes foto

Pēdējais tā saucamā Sietlas viļņa supergrupas “Pearl Jam” studijas albums nāca klajā 2013. gadā (tas saucās “Lightning Bolt”), kas pēc skaita viņu karjerā bija desmitais, taču diez vai pārlieku straujos tempos no viņiem vērts gaidīt jaunumus šajā frontē – vokālista Edija Vēdera blice uz studijas darbiem pēdējā laikā nav diez ko naska.

Pavisam cita lieta - koncertdarbi, tos gan viņi gatavi tiražēt ar lielu apetīti. Šis ir no leģendārā un pilnībā izpārdotā koncerta 2016. gada augustā Riglīfildā Čikāgā, kas iemūžināts arī dokumentālajā filmā - to palīdzējis paveikt fotogrāfs Denijs Klinčs. Ko gan te daudz piebilst, kopskaitā 17 spožas “Pearl Jam” dziesmas - klausieties un priecājieties!

PAR. Maika Makkrīdija un Stouna Gosārda ģitāristu tandēms - grūti pat iedomāties, kas mūsdienu rokmūzikā spētu viņus “izpogāt”, bet, ja šo ģitārmākslas meistarību var klausīties tik teicamā dziesmā kā “Corduroy”, tad tā vispār ir augstākā pilotāža. Te, protams, grupas hitu ir kā sunim blusu, atliek pieminēt kaut vai “Alive”, “Lightning Bolt”, “Given To Fly”, “Better Man”, “Jeremy”, “Go” un citas.

PRET. Protams, arī CD versija ir laba lieta, tomēr vajadzētu šo darbu noskatīties filmā. Apskatniekam tas pagaidām nav izdevies.

Materiāls tapis sadarbībā ar mūzikas veikalu “Randoms”.

Svarīgākais