Otrdiena, 30.aprīlis

redeem Liāna, Lilija

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Atklāts šova "X Faktora" pirmais žūrijas pārstāvis

© Gints Ivuškāns/ F64 Photo Agency

TV3 vērienīgā jauno dziedošo talantu šova "X Faktors" dalībniekus vērtēs patiesi profesionāla žūrija, un, bungu skaņām rībot, ziņojam, ka žūrijas sastāvā būs starptautisku pieredzi guvušās latviešu grupas "Prāta vētra" ierakstu kompānijas un menedžmenta vadītāja Aija Auškāpa.

“Mūzika ir būtiska manas dzīves sastāvdaļa un ir pilnīgi skaidrs, ka laba mūzika dara cilvēkus laimīgus. Tāpēc esmu gatava kopā ar X Faktora dalībniekiem un žūrijas kolēģiem doties šajā ceļojumā, lai noskaidrotu, kas slēpjas aiz nezināmā X. Es ticu, ka ieraudzīšu uz skatuves kādu, kurš ir gatavs mainīt pasauli, kādu, kuram piemīt apņemšanās, kaisle, šarms un talants," norāda Aija Auškāpa.

Divu bērnu māmiņa Aija Auškāpa ir plašu popularitāti guvušās latviešu grupas "Prāta Vētra" ierakstu kompānijas un menedžmenta vadītāja kopš 2002. gada. Šo gadu laikā ne vien producējusi grupas tūres un šovus, bet arī strādājusi pie daudzu grupas albumu un koncertierakstu tapšanas, un darba augļi ir vainagojušies ar zelta un platīna godalgām. Tāpat grupai organizētas vērienīgas koncerttūres pa Krieviju, Baltiju, Lielbritāniju un Īriju, ņemta dalība tādos nozīmīgos festivālos kā Glastonberija (Lielbritānija), Našestvije (Krievija), Sziget (Ungārija) un citos.