KĀDĒĻ TĀ? Rinaldo pastāsta, kāpēc izjūk pašmāju slavenā čigānu mūzikas grupa

© F64

Ritvars Sunītis, kurš zināms ar skatuves vārdi Rinaldo, portālam Skaties.lv pastāstījis, kādēļ izjukusi čigānu mūzikas grupa "Riči Baltican".

Kopš Ritavara brāļa Kaspara nāves grupa "Riči" neeksistē, taču vietā radās "Riči Baltican". Pēc Latvijas tūres gan arī šis grupas gals ir pienācis.

F64

Izskanējuši apgalvojumi no Kaspara Pudnika, ka viņš uzņēmies lielāko daļu tūres organizēšana. Rinaldo norāda, ka "Riči Baltican" nav Pudnika radīts, bet tā izveidotājs ir Lietuvā populārais mūzikas producents Viktoras Prapras.

Pēc iekšējiem ķīviņiem un kolektīva izjukšanas Rinaldo plāno uzsākt solista karjeru."Vairs negribas ne ar vienu saistīties. Cilvēki, ar kuriem strādāju, ir negodīgi un nekorekti. Tāpēc tagad vēlos uzsākt solo karjeru," portālam norāda mūziķis.

Avots: skaties.lv

Izklaide

Kultūrvietā “Hanzas perons” pagājušās nedēļas nogalē norisinājās “Austras balvas 2024” pasniegšanas ceremonija, kas beidzās ar nelielu (daudziem pat lielu) pārsteigumu – par prestižās balvas ieguvējiem kļuva jau daudzus gadus nepastāvošā grupa “kuba”, kura šovasar izdeva pirms diviem gadu desmitiem radītus ierakstus. Kā tā? Pavērsim priekškaru.

Svarīgākais