Pandas ālēsies TV3

Pandu grupas "Instrumenti" jaunais video būs skatāms šo jau rīt TV3 uzreiz pēc šova "Koru kari 2" ap plkst. 23:30.

Šobrīd noris pēdējie darbi, lai sagatavotu dziesmas "Apēst Tevi" otro video versiju, kuru grupa bijusi spiesta izveidot pēc zināmu instanču iebildumiem par īpatnējo un melnā humora caurstrāvoto sižetu.

Cenzūras rezultātā klipa pamatuzbūve būtiski nav mainīta, vien izņemtas ainas, kas klasificētas kā "pārāk asiņainas un brutālas".

"Mēs to uztveram tikai kā "nevainīgu rotaļu" ar dziesmas teksta interpretāciju. Mums nav bijuši ļauni nodomi", tā paši klipa autori.

Tapis zināms, ka Interneta vietnēs izplatītajā video redzamās pandas NAV grupa "Instrumenti". Tā ir kāda latviešu ģimene, kas klipa "Apēst Tevi" laikā apmierina savu apetīti, notiesājot no ārzemēm ieceļojušus eksotiskos dzīvniekus.

Grupas mājas lapā jau pirms vairākiem mēnešiem bija lasāms topošā klipa sižeta pārstāsts:

"Pandas kā tūristi ierodas Latvijā, kur Rīgas lidostā tās laipni sagaida kāds ļoti simpātisks pusmūža pāris. Līdzi viņiem atbraucis kāds īpatnējs kungs. Viņš kopīgi ierosina apskatīt Latvijas skaistākās vietas un vakarā pagatavot ko īpašu. Kāpēc šī latviešiem neraksturīgā pārlieku sirsnīgā viesmīlība? Vai ir kaut kas nepateikts? Ko vēlas šie padzīvojušie cilvēki par to... Apēst Tevi!"

Atgādinām, ka oficiāli publikai Internetā un Latvijas Mūzikas kanālā grupas "Instrumenti" video klips "Apēst Tevi" kļūs pieejams no 16. septembra.

Izklaide

Dziedātājs Mārtiņš Kanters publicējis jau trešo dziesmu no oktobrī gaidāmā studijas albuma „Vēstulēs”, kas būs ieturēts „pop country” stilā. Dziesmai tapis arī videoklips, kas filmēts z/s “Vaidelotes”.