Justs piedāvā pirmo dziesmu no gaidāma albuma

© Ekrānšāviņš

Šodien, 1.martā, pašmāju mūziķis Justs nodod klausītājiem savu jaunāko veikumu - dziesmu "Message to you", kuras autors ir pats mākslinieks un mūzikas līdzautors ir Mārtiņš Makreckis.

"Veidojot dziesmu "Message to you", es aprakstīju to, ko redzu apkārt. Tā stāsta par to, kā mūsdienās cilvēki iepazīstās interneta vidē.”, stāsta Justs Sirmais.

"Mēs visi pavadām daudz laika galvenajās sociālo tīklu platformās, piedzīvojot dažādas emocijas, kā prieku, bēdas, ilgas, iekāri un citas. Es ceru, ka katrs klausītājs varēs dziesmas stāstā ieraudzīt arī sevi un iegūt pozitīvu noskaņu klausoties dziesmu un atskatoties uz atmiņā uzaustošo notikumu.”

Šī dziesma ir arī pirmais singls no gaidāmā studijas albuma "Message to you" kas būs pirmais izdotais Justa solo albums.

Justs Sirmais šogad bija viens no māksliniekiem, kurš saņēma visvairāk nominācijas Mūzikas ierakstu gada balvā "Zelta mikrofons". Apbalvojums notika vakardien, 28.februārī, Dailes teātrī. Justs Sirmais saņēma balvu kategorijā "gada debija".

Izklaide

Par projekta “Kuolm randõ/Trīs krasti” izdoto plati – tā tautās laišanas koncerts septembra beigās notika kultūras centrā “Siguldas devons” – pēdējā laikā saņemts tik daudz jautājumu no sērijas “kā ir?”, “kas tie ir?”, “vai vērts klausīties?” u.tml., ka nācās vien ķerties pie notestēšanas, lai gan iepriekš to nebija domāts darīt. Kāpēc nebija domāts? Jo šķita, ka “Kuolm randõ” piedāvās kaut ko no pārāk augstiem plauktiem.

Svarīgākais