Gustavo maijā izdos jaunu albumu

Mūziķis un producents Gustavo informē, ka ir saticis domubiedru - O! Karti, ar kuras atbalstu pavasarī tiks izdots ilgi gaidītais albums "3.Elpa".

"Beidzot varu atbildēt uz jautājumu, kuru pēdējā gada laikā esmu saņēmis tūkstošiem reižu - kad beidzot būs jaunais albums "3.Elpa"? Pavisam droši saku - albums būs drīz! Maijā!" stāsta mūziķis.

Gustavo saka lielu paldies visiem faniem, kuri bija gatavi tērēt personīgos līdzekļus, lai pasteidzinātu "3.Elpas" iznākšanu. Šobrīd Gustavo ir saticis domubiedru - O!Karti - kuras atbalsts veicinājis albuma izdošanu. "Pēc manām domām, šīs kopdarbības atbalss būs jūtama vēl krietnu laiku pēc albuma iznākšanas. Esmu pārliecinājies, ka apkārtējo pasauli veido tās izmaiņas, kas rodas pašā cilvēkā. Tāpēc man ir svarīgi, ko es domāju, ko es saku un ko es daru, jo vēlos, lai ārējie apstākļi mainās uz labu," saka Gustavo.

Kaut arī albuma izdošana nedaudz aizkavējās, Gustavo radošā darbība netika pārtraukta. Mūziķis gatavojās noslēdzošajam posmam un šobrīd devies studijā, lai pabeigtu albuma ierakstu.

Izklaide

Jau šīs nedēļas nogalē dienasgaismu ieraudzīs dāņu indī roka apvienības “Efterklang” jaunais albums “Things we have in common”. Mums šoreiz šis fakts ir īpaši interesants, jo albuma koncerttūres ietvaros jau 6. decembrī grupa uzstāsies “Angāra” koncertzālē Tallinas kvartālā. Koncerts notiks radio “NABA” 22. gadadienas svinību programmas ietvaros.

Svarīgākais