Pratina nelaiķa Džordža Maikla paziņas par mūziķa nāves apstākļiem

© Scanpix

Kā iepriekš ziņots, Ziemassvētku dienā, 25. decembrī, mūžībā aizgāja pasaulslavenais mūziķis Džordžs Maikls. Policija sākusi viņa dzīvesbiedra un tuvinieku nopratināšanu.

Vēstīts, ka 53 gadus vecais mūziķis miris no sirdslēkmes, taču policija uzsākusi izmeklēšanu, iztaujājot mūziķa draugu Fadi Favazu un citus tuviniekus. Ārvalstu dzltanajā presē bija publicēts apgalvojums, ka Favazs ilgu Maikla pārtikai pievienojis kādas vielas, lai vicinātu mūziķa slikto pašsajūtu.

Policija noraida apgalvojumus, ka kāds tiek turēts aizdomās par mūziķa nāves izraisīšanu. Varasiestādes Lielbritānijā veic ierasto darbu - aptaujā cilvēkus, kuri bijuši mūziķa tuvumā viņa nāves dienā. Policija vēlas noskaidrot, kādā stāvoklī pēdējās septiņas dienas atradās mūziķis un ar kādiem cilvēkiem viņš tikās.

Izklaide

Strauju kulturālās attīstības gaitu uzņēmušajā Vagonu ielas radošajā kvartālā šo sestdien, 28. septembrī, norisināsies šī gada trešā un noslēdzošā “Latvijas Vinila diena”, uz kuru aicināti visi vinila plašu kolekcionāri, pirkt un pārdot gribētāji, kā arī vienkārši interesenti.

Svarīgākais