Liepājā Jauno gadu sagaidīs ar grupu "Musiqq"

© f64

Kuplāka kopābūšana 2016. gada pēdējās minūtēs šogad ir plānota ne tikai Rīgā, bet arī Liepājā, kur visi svinētāji pulcēsies Rožu laukumā.

31.decembrī no pulksten 23 līdz 1.janvāra pulksten 1 Rožu laukumā Liepājas Kultūras pārvalde piedāvā Jaunā gada sagaidīšanu ar grupu "Musiqq" un pavadošo sastāvu no "MC orķestra" un krāšņu svētku uguņošanu pusnaktī.

Grupa "Musiqq" darbojas kopš 2009.gada, un tās pamatsastāvā ir divi liepājnieki - Marats Ogļezņevs un Emīls Balceris. "Ļoti priecājamies, ka 2017.gadu varēsim sagaidīt savās mājās - Liepājā. Jaunā gada sagaidīšanas koncertā varēs dzirdēt gan labi zināmos hītus, gan arī dziesmas no jaunākā albuma "Silta Sirds". Laba atmosfēra, trakas atmiņas un silta sirds garantēta. Tiekamies 31. decembrī Liepājā!", tā grupas "Musiqq" mūziķi.

Savukārt pavadījumu grupai "Musiqq" nodrošinās mūziķi no "MC orķestra" - Roberts Rasa (basģitāra), Julians (taustiņi), Uldis Beitiņš (ģitāra) un Anrijs Grinbergs (bungas).

Svētku koncertu papildinās arī pārsteigumu programma - skatuves pirotehnika un "DarKy's Dance School" dejotāju priekšnesumi. Tostarp pusnaktī liepājniekus uz viesus priecēs uzņēmuma "Svētku aģentūra" sagatavota uguņošana, kas būs krāšņs un priekpilns starts jaunajam 2017.gadam. Pasākumu vadīs - Marģers Eglinskis.

31.decembrī liepājnieki un pilsētas viesi sabiedrisko transportu varēs izmantot bez maksas. Lai pēc salūta Rožu laukumā ikviens varētu ērti nokļūt mājās, tiks organizēti arī papildu tramvaja un autobusa reisi, kas arī būs bez maksas.

Izklaide

Kādu laiciņu nekas nebija dzirdēts no abām konkurējošajām mūzikas gada balvu rīkotājnometnēm – Elitas Mīlgrāves “Zelta mikrofona” un revolucionārās “Gammas”, taču izskatās, ka šajās nedēļās šī klusuma pauze tiks aizpildīta ar uzviju. Ņemiet popkorna tūtes un glāzes ar dzērieniem, iesēdieties ērtāk krēslos un šūpuļtīklos, izklaižu organizētāji gādās par izklaidēm!  

Svarīgākais