Lietuviešu zvaigzne Rīgas koncertā prezentēs jaunāko albumu

© Publicitātes foto

Šonedēļ interesants koncerts gaidāms koncertzālē “Palladium” – 1. decembrī tur uzstāsies viens no daudzsološākajiem Lietuvas talantiem Daddy Was A Milkman, īstajā vārdā Igns Pociūns, kurš savā pirmajā koncertā Latvijā prezentēs arī savu jaunāko albumu.

Daddy Was A Milkman ir viens no nedaudzajiem Lietuvas indīpopadebitantiem, kas guvuši atzinību ne tikai savā valstī, bet arī ārpus tās. Igna singlus daudzkārt atskaņojušas lielākās Latvijas un Igaunijas radiostacijas. Pie mums viņš kļuva pazīstams pēc uzstāšanās “Positivus Festival ‘2016”. Starp citu, Daddy Was A Milkman (tētuks bija piena vīrs) pseidonīms esot skaidrojams teju vai burtiskā nozīmē: agrāks Igns esot bijis piena vīrs, bet tagad - tēvs diviem mazuļiem...1. decembrī koncertzālē “Palladium”lietuvietis spēlēs dziesmas no sava debijas albuma “Daydreaming”.

Tā ieskaņošana ilga divus gadus. Visas dziesmas tika sarakstītas un sākumā iespēlētas uz akustiskās ģitāras, bet to galīgais skanējums tika noslīpēts ilgā un pedantiskā darbā skaņu ierakstu studijā. "Detaļām ir liela ietekme, un tās ir ļoti nozīmīgas mūsu emocijām. Visas šī albuma dziesmas atspoguļo dažādas, bet vienmēr patiesas jūtas, ar kurām sastopamies dzīvē," saka šo dziesmu autors Igns Pociūns. Pēc koncertaģentūras FBI sniegtajām ziņām, interese par šo koncertu esot negaidīti liela - jau šobrīd visa vietas zālē esot gandrīz pilnībā izpārdotas.