“Very Cool People” prezentēs jauno videoklipu

© platforma.lv

26. martā klubā “Dirty Deal Cafe” (Spīķeri) notiks grupas “Very Cool People” (VCP) jaunā videoklipa, dziesmai “Hugo”, prezentācijas ballīte, informē Platformamusic.

Klipu veidoja “kūlās” mākslinieces Liene Mackus un Maija Mackus. Video skaņdarbam “Hugo” ir animācija, kurā visi personāži ir veidoti no plastilīna.

Māsas Mackus par videoklipu stāsta: “Iedvesmojoties no mūzikas, “Hugo” video veidojam kā asa sižeta psiholoģisku trilleri... nedaudz erotiskās noskaņās. Lielos vilcienos - par nervozām sievietēm un vīriešiem filosofiem. Animācija atklās ne tikai to, kur pazudis Hugo, bet arī krietnu devu vietējās eksotikas, kas, mūsuprāt, var sacensties kaut ar Taizemes labumiem.”

“Ļoti interesanti bija redzēt, kā mēs izskatāmies veidoti plastilīnā! Liene un Maija ir izdarījušas milzīgu darbu un jāatzīst, ka plastilīna VCP izskatās gandrīz labāk kā īstie,” par klipu stāsta VCP.

Ballītē uzstāsies “Very Cool People”, kā vienmēr ar pilnu atdevi un sniegs pamatīgu enerģijas lādiņu atnākušajiem viesiem. Pasākumā grupai uz vairākām kompozīcijām pievienosies dziedātājs un blūmīzerits Oskars Stolse-Semerovs.

“Jau kādu laiku gribējām uzaicināt Oskaru ar mums uzspēlēt kādā koncertā, jo domājam, ka blūmizera skaņa un viņa balss tembrs labi skanētu kopā ar mūsu mūziku,” tā par šo sadarbību stāsta VCP.

Uzstāsies arī VCP draugi, jauna un interesanta grupa - S&T Syndicate (Squirrel and Turtle Syndicate). S&T Syndicate ir muzikāla apvienība, kas, izmantojot vāverēm un bruņurupučiem neraksturīgus skaņu apstrādes paņēmienus, veido skaņutelpas vīzijas.

Svarīgākais