The Sound Poets būs tikai viens koncerts

© Publicitātes foto

Pēdējā laika lielākā latvju mūzikas sensācija grupa The Sound Poets šonedēļ atklāja, ka savu vienīgo koncertu Latvijā šovasar sniegs 27. augustā Siguldas pilsdrupās.

Grupas dalībnieki, kuri izvēlējušies sniegt tikai vienu koncertu šovasar, uzsver: «Mēs gribam koncentrēt visu savu uzmanību un spēkus vienam koncertam vasarā, padarot to par Notikumu ar lielo burtu gan sev, gan mūsu klausītājiem.» Siguldas pilsdrupas kā koncerta norises vieta nav nejauša izvēle – tā būs The Sound Poets atgriešanās maģiskajā Siguldas pils pakājē. «Es esmu priecīgs par iespēju atgriezties Siguldā. Koncertā pirms diviem gadiem man patika viss – lokācija, cilvēki, atmosfēra un draudzība ar Siguldas saimniekiem –, līdz ar to vēlme atgriezties tieši Siguldā ar jaunām dziesmām, jauniem stāstiem un jaunām emocijām mums šķiet pašsaprotama,» tā grupas vokālists Jānis Aišpurs. Jāpiebilst, ka par godu koncerta izziņošanai The Sound Poets nodevuši klausītāju uzmanībai singlu Lavīnas no pērn iznākušā godalgotā albuma Pulsē, kas Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvas ceremonijā Zelta mikrofons tika atzīts par Gada albumu un Labāko popmūzikas albumu.



Izklaide

Ar koncertu Spīķeru koncertzālē 20. septembrī Latvijas Radio bigbends kopā ar jaunās paaudzes franču saksofonistu Batistu Erbēnu atklās jauno Amerikas džeza vakaru sēriju, godinot tādus meistarus kā Džons Koltreins, Kanonbals Aderlijs u.c., kā arī atskaņojot Batista Erbēna oriģinālkompozīcijas.

Svarīgākais