VAKARA ZIŅAS: Samanta Tīna zaudē ar dziesmu, taču vinnē ar seksīgu dekoltē

Daudzi droši vien neatminēsies, par ko bija Samantas Tīnas dziesma, taču viņas efektīgo dekoltē gan atcerēsies visi, kas vien bija pievērsuši savu skatu TV ekrāniem svētdienas vakarā © F64

Pirms divām nedēļām Latvijas Televīzijas (LTV) mājā Zaķusalā sākās atlase Eirovīzijas dziesmu konkursam jeb «Supernova». Jau pirmajā pārraidē bija vairāki pārsteigumi. Taču visspilgtākais – Samantas Tīnas atstāšana aiz finālistu borta, par ko šokā ir liela daļa dziesmu konkursa vērotāju.

Mīļotais uzņemas rūpes par skatuves tērpu

Dziedātāja Samanta Tīna «Supernovas» atlasē piedalās ar divām dziesmām. Šosvētdien skanēs «The Love Is Forever», taču tieši pirmais gabals «We Live For Love», šķiet, skanēja atbilstošāk un «eirovīzijiskāk», arī priekšnesums tam bija atbilstošāks. Starp citu, ar zaļā auduma grēdu uzdabūšanu uz skatuves problēmas radās jau ģenerālmēģinājumā: neviens nespēja saprast, cik tam laika nepieciešams. Pēc atkārtota mēģinājuma izrādījās, ka Samantas šovam nepieciešamo izstrādājumu izvietošanai uz skatuves nepieciešama pusotra minūte, bet reāli brīvais laiks ir 2,10 minūtes, kas nozīmēja, ka tiešraidē visu šo ņemšanos ar zaļajām auduma lentēm neviens neievēros. Tikt galā ar iespaidīgo tērpu Samantai palīdzēja viņas mīļotais vīrietis Valsts policijas ekonomisko noziegumu apkarošanas pārvaldes izmeklētājs Nauris Liepiņš.

Lai paliek atmiņā, lai ir par ko «cepties»

Ģenerālmēģinājumā izcēlās arī interesanta diskusija starp Samantu un aizkulišu darboni Tomu Grēviņu, kurš taujāja, vai dziedātājai arī otrajā ceturtdaļfinālā būs tā pati kleita. Drosmīgais dekoltē nudien laupīja dziesmai sanākušo uzmanību, bet Samanta solīja, ka otrajā ceturtdaļfinālā izskatīšoties citādi. «Vai nākamnedēļ būs tā pati kleita?» dziedātājai vaicāja Toms Grēviņš. «Vai tev nākamnedēļ būs tas pats vai arī kaut kas glītāks? Mēs varētu mainīties: tu vilksi kleitu, bet es kaut ko tumšāku!» radio dīdžeju uz sacensībām vedināja Samanta, kam viņš, kā par brīnumu, piekrita,– tikai Toms došoties dziedāt, bet Samanta vadīs šovu. «Sarunāts!» dzīvespriecīgi noteica dziedātāja. Par neiekļūšanu ar šo dziesmu pusfinālā viņa īpaši nebēdāja, – arī otra dziesma esot spēcīga. «Arī otrais priekšnesums nebūs mazāk vērts – man jau patīk uz visiem sagatavoties, lai paliek atmiņā, lai ir ilgi, par ko runāt un «cepties». Es domāju, ka būs efektīgi.»

Mirdz kā uz Holivudas sarkanā paklāja

Vismaz vīriešu dzimtes pārstāvji diez vai atceras dziesmu – atmiņā palikusi tikai Samantas kleita, savukārt sieviešu galvenais jautājums, vai perfekta ķermeņa formu iegūšanai nav bijusi nepieciešama plastiskā operācija. «Manuprāt, kleita bija ļoti skaista – žēl to cilvēku, kuri aizfantazējās par to, kas notiktu, ja kleitas vienu pusīti parautu un tamlīdzīgi. Kleita ir «EFL Fashion» radīta, tās dizainere ir Elmīra Kakimova, milzīgs paldies viņai! Šī ir 2016. gada jaunākā modes tendence, ja? Brīnišķīgi, man prieks par to! Gribēju kaut ko tādu un nezin kāpēc redzēju to zaļu.» Šonedēļ tērpos arī dominēs Elmīras veidojums, bet dziedātāja pagaidām neatklāja, kas tieši tas varētu būt.

Pilnīgas lūpas un skaistas krūtis bez plastiskās ķirurģijas

Pie sava tēla Samanta piestrādā pamatīgi – trenējas «crosfitā», kas gan vairāk sanākot nevis šeit, bet Lietuvā, kur dziedātāja paralēli piedalās vēl kādā TV šovā. «Jā, paldies, tiešām esmu pēdējos gados uzlabojusi savu formu, es cenšos! Esmu izaugusi gan morāli, gan garīgi, gan arī fiziski,» uz »Vakara Ziņu« izteiktajiem atzinības vārdiem atbildēja Samanta.

Par aizdomām saistībā ar veiktajām plastiskajām operācijām gan viņa atbildēja īsi: «Man nav bijušas plastiskās operācijas. Es tās nemaz nevaru atļauties, man arī tam nav laika, jo, cik zinu, atkopšanās pēc šādām operācijām prasa ilgu laiku. Tā ka atvainojiet, paskatieties kaut kur arhīvā, man arī tad bija tikpat pilnīgas lūpas un tikpat skaistas krūtis! Paldies vecākiem, ka man nav bijusi nepieciešamība nekur neko pielikt vai uzlabot!» priecājas Samanta.

Samantas veiksmes un lieliska izskata TOP 5

1. Vajadzība

2. Vēlme

3. Mīlestība

4. Mērķi

5. Gandarījums par paveikto



Svarīgākais