Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Eolika sniegs pēdējo jubilejas koncertu

EOLIKIEŠI. Lielākais pārsteigums koncertos parasti ir Ilona Stepanova – viņas balss joprojām ir fascinējoša © Raimonds BIRKENFELDS

Pateicoties milzīgajai skatītāju atsaucībai, kvartets Eolika, kas šogad svin savas pastāvēšanas 35. jubileju, svētdien, 1. novembrī, koncertzālē Rīga sniegs jubilejas turnejas papildkoncertu Rīgā, kas būs pēdējais šīs turnejas koncerts.

Jubilejas papildkoncerts būs īpašs ar to, ka tajā uz skatuves līdzās leģendārajai četrotnei – Olgai Rajeckai, Ilonai Stepanovai, Dainim Dobelniekam un Viktoram Zemgalam – kāps arī kvarteta dibinātājs un ilggadējais mākslinieciskais vadītājs Boriss Rezņiks. «Atšķirībā no citiem Eolikas koncertiem šis būs īpašs arī ar to, ka kvartets uzstāsies ar dzīvo pavadošo sastāvu un abās koncerta daļās skanēs tikai Eolikas dziesmas,» stāsta ansambļa līderis Boriss Rezņiks. Jāatgādina, ka šogad Eolika jubileju svinēja ar trīs pilnībā izpārdotiem lielkoncertiem Rēzeknē, Cēsīs un Rīgā, tādēļ pēc skatītāju lūguma tika izsludināts jubilejas turnejas papildkoncerts 1. novembrī koncertzālē Rīga. Koncertā skanēs vispopulārākie hiti: Zemeņu lauks, Noktirne, Pasaule, pasaulīt, Es neesmu Džeina Fonda un daudzi citi.