Markus Riva sola grandkoncertu

Savulaik šķita, ka Markus Rivas karjera ir apstājusies, taču pēdējā laikā viņš ir pierādījis, ka karjeras kāpnes (jeb eskalators) virzās tikai uz augšu © Publicitātes foto

Jau rīt, 2. oktobrī, slavenību savulaik iecienītajā naktsklubā Studio 69 ar krāšņu audiovizuālo solokoncertu savu jaunāko albumu atrādīs (un pie viena savu dzimšanas dienu nosvinēs) Markus Riva.

Dziedātājs Markus Riva pašlaik lielākoties ganās ārpus dzimtās zemes robežām, un koncerts Studio 69 telpās būs pirmais un vienīgais mūziķa solokoncerts Rīgā pēc aktīvas darbības ārvalstīs. Koncerta programmā būs gan jaunajā albumā iekļautās dziesmas, arī jau dzirdētie hiti Take Me Down un Krasiva silno, tāpat arī citi populārākie Rivas gabali. Muzikālo pavadījumu nodrošinās Dināras Rudānes blice Rock5. Koncertā gaidāmi dažādi īpašie pārsteigumi, no kuriem viens vairs nebūs pārsteigums, jo jau ir atklāts – gaidāma arī Markus Rivas grupas biedru no šova Хочу к Меладзе piedalīšanās, proti, būs iespēja redzēt Rivu uzstājamies kopā ar Slavu Basjulu un Grigoriju Jurčenko.

Ja par albumu, tad tā nosaukums būs MR, kas ir Markus Rivas iniciāļi. Albumā iekļautas desmit kompozīcijas – ritmiskas, dinamiskas un radītas deju mūzikas stilā, skaidrojamas ar mūziķa veiksmīgo pieredzi četru gadu garumā darbojoties kā pieprasītam dīdžejam. Visu dziesmu tekstu un mūzikas autors ir pats Markus Riva, kas uzņēmies arī producenta lomu, kā līdzproducentu piesaistot Gintu Stankeviču. Jāpiebilst, ka šis ir ceturtais Markus Rivas solo albums – darbs pie tā noritējis ilgāk, nekā plānots, jo to paildzinājuši dažādi blakus projekti, tostarp piedalīšanās TV šovos. «Aizvadītais gads man ir bijis patiešām panākumiem bagāts, un esmu neizsakāmi pateicīgs par ikvienu man doto iespēju pakāpties aizvien augstāk. Tikpat pateicīgs esmu arī par atbalstu no līdzcilvēkiem un arī faniem, bez kuriem ceļš uz panākumiem nebūtu iespējams. Vēlos teikt, ka sapņi piepildās, un ar katru soli šis gads man ir pavēris aizvien plašākas karjeras iespējas – tātad eju pareizajā virzienā,» optimistisks ir Markus Riva.

Izklaide

Grupa “Nielslens Lielsliens” – īpatnēja apvienība ar neizrunājamu nosaukumu un vēl dīvaināku tās izpildīto mūziku. Skaidrs, ka šādai apvienībai nekas nevar būt vienkārši, tāpēc arī jaunais albums tiek izdots nevis to pa roku galam iemetot straumēšanas servisos, bet piedāvājot to klausītājiem mazliet piemirstajā audiokasetes formātā.

Svarīgākais