Atklāj Baltijas mūzikas interneta platformu

© ekrānšāviņš

Šodien, 15. septembrī, Vecrīgas bārā I Love You tiks prezentēta Baltijas mūzikas satura interneta platforma 311.lv. Tās mērķis ir apvienot Igaunijā un Latvijā radītās mūzikas ierakstu iegādāšanos kopīgā interneta vietnē.

311.lv var iegādāties gan CD ierakstus, gan vinila plates, kā arī savu iecienītāko mūziķu radītos apģērbus un aksesuārus. Tāpat mājaslapā būs apskatāmas arī mākslinieku uzstāšanās videosesijas, kuras tiks veidotas sadarbībā ar latviešu un igauņu mūziķiem un grupām. Projekta autors Tomass Oljums pie šīs idejas nonācis, sākotnēji radot iespēju iegādāties igauņu mākslinieku Evert And The Two Dragons un Iiris ierakstus interneta vidē: «Attīstot šo ideju tālāk, pavisam drīz sapratu, ka Igaunijā nav vienas konkrētas vietnes, kur iegādāties mūziķu radītos ierakstus, kā arī citas viņu radītās preces – džemperus, T kreklus un daudz ko citu. Izveidojot 311.ee mūzikas interneta veikalu, nonācu līdz idejai, ka vajag izveidot vienotu interneta mūzikas satura platformu, kur varēs iegādāties gan Igaunijā, gan Latvijā esošo mākslinieku radīto.» Šā projekta oficiālo atklāšanu iezīmēs igauņu mākslinieces Iiris uzstāšanās – viņa nupat kā ir prezentējusi savu jaunāko singlu Iridescent Love.

Izklaide

Ar koncertu 4. decembrī koncertzālē “Palladium” un Rīgā atgriezīsies amerikāņu šovmeņi “Palaye Royale”. Kā īpašie viesi viņu koncertā uzstāsies elektronikora grupa “I See Stars” un amerikāņu dziedātājs un sociālo tīklu zvaigzne Huddy.