Otrdiena, 30.aprīlis

redeem Liāna, Lilija

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Pašmāju hits: ļautiņi nopērk un mēģina pārdot ierīci, nezinot, kas tas ir

© twitter

Lielu atsaucību no sociālā tīkla twitter lietotāju puses izpelnījies kāds portālā ss.lv ievietots sludinājums, kura autori atklāti paziņojuši, ka pārdod ierīci, jo tā tiem esot par sarežģītu. Turklāt izrādās, sludinājuma ievietotājiem ierīce ir tik ļoti par sarežģītu, ka tie joprojām nezina, kādu ierīci pārdod.

Sludinājums ievietots trešdien, 2. septembrī un sludinājuma teksts vēsta: „Mazlietots sintezators, kas pieslēdzams pie datora, līdzi nāca arī pedālis, bet tas netika izmantots, uz šī sintezatora var veidot skaņdarbus, jo tas sevī iekļauj visu mūzikas instrumentu skaņas. Priekš mums par sarežģītu, tāpēc pārdodam,”.

Tomēr smieklīga ir ne tikai apbrīnojamā sludinājumu autoru atklātība, bet arī kāda vērīga twitter lietotāja norāde, ka minētais aparāts īsti nemaz nav sintezators.

„Kā mūzikas lietpratēji pirka sintezatoru, bet nopirka MIDI* kontrolieri. Priekš mums par sarežģītu, tāpēc pārdodam,” smej twitter lietotājs, kurš savu ierakstu papildinājis ar ss.lv ievietotā sludinājuma bildi.

*Paskaidrojums: Atšķirība starp Mūzikas instrumentu digitālo interfeisa kontrolieri un sintezatoru ir tajā, ka MIDI kontrolierus izmanto mūzikas apstrādei vai veidošanai, nevis atskaņošanai. Arī par šo konkrēto modeli ražotāju mājas lapā teikts „Lai izbaudītu šī MIDI kontroliera piedāvātās iespējas, pieslēdziet to datoram, skaņas ierīcei vai sintezatoram,”.