“Very Cool People” ieraksta dziesmu ar spāņu mūziķiem

Jazz-funk apvienība “Very Cool People” (VCP) laiž klajā savu jauno singlu “La Vida Desde Arriba” (tulk. no spāņu valodas - “Dzīve no augšas”), kur tiem piebiedrojās spāņu MC Panxo (apvienības “Orxata Sound System” un “Sophy Zoo”) un viņa brālis dziedātājs Pablo (grupa “La Raiz”).

Ar Spāniju VCP ir īpašas attiecības, ik pa laikam puiši kopš 2008. gada vasaras uzstājas Valencijas reģionā, Spānijā, kur tos jau iecienījuši vairāki klubi un to apmeklētāji. Puiši arī Spānijā turpina eksperimentēt, ne tikai spēlējot savas kompozīcijas ierastajā skanējumā, bet arī bieži pieaicinot vietējos mūziķus, MCs un dziedātājus. Šādi katrs VCP koncerts Spānijā atšķiras no iepriekšējā un klausītājiem tiek sagādāti daudz jaunumu un pārsteigumu. Šādā veidā ir radušās vairākas grupas kompozīcijas un “La Vida Desde Arriba” ir viens no šo eksperimentu rezultātiem.

Īpaši draudzīgas attiecības VCP ir izveidojušās ar Valencijas grupām “Orxata Sound System” un “Sophy Zoo” mūziķiem, šo apvienību dalībnieki bieži uzstājās koncertos kopā ar VCP, šādā veidā grupa satika arī Panxo. Pēc kopīgā koncerta puiši nosprieda, ka gribētu šo skanējumu iemūžināt kopējā skaņdarbā, tā arī radās kopējais singls “La Vida Desde Arriba”.

Svarīgākais