Stings,Timberleiks un Bono piedalīsies labdarības telemaratonā Haiti zemestrīcē cietušajiem

Grupas U2 līderis Bono, Stings, Džastins Timberleiks, Kristīna Agilera un citi mūziķi piedalīsies labdarības telemaratonā, lai palīdzētu Haiti zemestrīcē cietušajiem, ziņo aģentūra Associated Press.

Telemaratonu vadīs populārais aktieris Džordžs Klūnijs, paredzēts, ka pasākumā piedalīsies vairāk nekā 40 šovbiznesa zvaigznes.

Maratons notiks 22. janvārī un tas tiks translēts visos MTV Network kanālos, kā arī ABC, NBC, HBO un CNN.

Klūnijam vadīt raidījumu palīdzēs grupas Fugees līderis Vaiklefs Džins, kura dzimtene ir Haiti. Viņš jau ir savācis miljons dolāru paša organizētajā labdarības kampaņā, kurā dziedātāja Madonna ziedojusi 250 000 dolāru, Sandra Buloka miljonu dolāru. Lady GaGa paziņojusi, ka Haiti zemestrīcē cietušajiem ziedos visus līdzekļus, kas tiks iegūti no viņas koncerta 24. janvārī Ņujorkā.

Izklaide

Grupa “Nielslens Lielsliens” – īpatnēja apvienība ar neizrunājamu nosaukumu un vēl dīvaināku tās izpildīto mūziku. Skaidrs, ka šādai apvienībai nekas nevar būt vienkārši, tāpēc arī jaunais albums tiek izdots nevis to pa roku galam iemetot straumēšanas servisos, bet piedāvājot to klausītājiem mazliet piemirstajā audiokasetes formātā.