Roberts Lejasmeijers un Candy ieraksta kopīgu dziesmu

Pazīstamais latviešu deju mūzikas “restaurators” un remiksētājs Roberts Lejasmeijers, kurš līdz šim vairāk bija pievērsies agrāk pazīstamu latviešu dziesmu pārlikumiem un no jauna par hitiem padarījis Jumpravas “Ziemeļmeitu”, Noras Bumbieres “Es gribu dejot bugi”, kā arī grupu Vaidava un Otra Puse dziesmas, šogad nolēmis pievērsties jaunradei.

Šonedēļ radiostacijās nonāks dziesma “Rīts ir tālu vēl”, kas ierakstīta sadarbībā ar dziedātāju Lieni Bronušu, kura pazīstama ar skatuves vārdu Candy un kura paralēli Latvijai šobrīd veiksmīgi veido karjeru arī Vācijā.

Roberts Lejasmeijers par sadarbību ar Candy: - “Vēl pavisam neilgi pirms dziesmas ieraksta, es Candy personīgi nepazinu, bet zināju to, ka viņai ir patīkams un spēcīgs balss tembrs. Tas mani vedināja uz domu, ka viņas vokāls labi izklausītos arī deju mūzikas žanrā, kādā arī bija ieplānota mana dziesma. Ieraksta laikā mēs ļoti ātri sapratāmies un viņa lieliski visu paveica. Candy ierakstā realizēja arī vairākas savas idejas. Esmu ļoti gandarīts par paveikto” .

Svarīgākais