Puišu grupa "Latte" pārtrauc savu darbību, jo nevēlas būt "gay band"

© Publicitātes foto

Puišu grupa "Latte", kuras sastāvā patreiz dzied Ainars Bumbieris, Pāvels Griškovs un Mārtiņš Ruskis, nolēmusi pārtrauc savu koncertdarbību, jo radušās pamatīgas nesaskaņas ar grupas menedžeri Juri Milleru.

Puišu grupa "Latte" izplatītajā paziņojumā presei kā izjukšanas iemeslu min atrunāto vienošanos nepildīšanu no producenta Jura Millera puses, kurā neviens no solītajiem punktiem, kas ir tieši saistīti ar producenta darba pienākumiem, netika izpildīti pilnībā.

"Neskatoties uz vienošanos minētā horeogrāfa darba nodrošinājums, visu sadarbības mēnešu, laikā, mums kā grupai ir bijis tikai 2 stundas. Aizbildinoties ar līdzekļu trūkumu!!! Arī horeogrāfa darbs ir bijis sasteigts un nekvalitatīvs, jo vienošanās starp horeogrāfu un producentu balstījusies uz barterattiecībām, starp producentu un horeogrāfu! Kā rezultātā profesionāli vizuālais baudījums mums kā grupai bijis zem kuras katras kritikas. Solītais vokālais pedagogs visu šo mēnešu laikā ir bijis pašu apmaksāta ekstra un izdevumus nav seguši pat niecīgie ienākumi no koncertiem, kuru haotiskais grafiks ir radijis zaudējumus katram no mums individuāli. (nav iespējams sakārtot skolas lietas, ģimenes lietas un stabilus ienākumus veicinošus darbus) Par skatuves tērpiem nemaz nerunājot, jo vienā apģērbu kārtā mēs uzstājamies veselus sešus mēnešus no vietas. Kas nav normāli psiholoģiski, ja dažādos pasākumos vienas dienas laikā, regulāri vienos un tajos pašos kreklos, sasvīduši un netīri strādājam ar 100% atdevi," paziņojumā raksta "Latte" puiši.

Izbraucieni ārpus Rīgas grupai bijuši sarežģīti, jo degvielu bija jāapmaksā no saviem ienākumiem. Arī grupas tēls puišiem ir izveidojies nepieņemams, jo viņi prezentē tikai producenta idejas un viņa skatījumu uz puišu grupas pozicionēšanu Latvijas mūzikas tirgū.

„Kā rezultātā mēs katrs apzināti nevēlamies kultivēt sabiedrībā šo tēlu, kas nesaistās ar mūsu būtību! Ja producentam ir vēlme veidot Gay band grupu, tam jāizsludina jauns konkurss, nevis mums jāturpina darbs šajā projektā, kurā esam iesaistījušies pilnīgi citu mērķu vadīti,” norāda grupa "Latte".

Izklaide

Dziedātājs Mārtiņš Kanters publicējis jau trešo dziesmu no oktobrī gaidāmā studijas albuma „Vēstulēs”, kas būs ieturēts „pop country” stilā. Dziesmai tapis arī videoklips, kas filmēts z/s “Vaidelotes”.

Svarīgākais