"Carnival Youth" piedalās Eiropas Savienības projektā

© Youtube.com

Apliecinot savu pārliecību par Eiropas Savienības jautājumu nozīmību un vērtībām, kas svarīgas eiropiešiem, mūzikas grupa „Carnival Youth” piedalījās „Eiropas eksāmena” informatīvā video izveidē.

Rīt, 8.maijā, notiks „Eiropas eksāmens”, kuru tiešsaistē varēs aizpildīt www.esmaja.lv. Eiropas Komisijas pārstāvniecība Latvijā aicina ikvienu piedalīties eksāmenā un parādīt savas zināšanas par Eiropas Savienības jautājumiem. Izaicinājumu piedalīties „Eiropas eksāmenā” ir pieņēmuši arī mūzikas grupas „Carnival Youth” dalībnieki. Viņi kā Eiropas attīstības gada labas gribas vēstnieki ir pārliecināti, ka „Eiropas eksāmenā” jāpiedalās visiem. „Carnival Youth” dalībnieki mudina arī citus Latvijas iedzīvotājus, īpaši skolēnus, piedalīties eksāmenā, pārbaudīt savas zināšanas ar Eiropu saistītos jautājumos un laimēt vērtīgas balvas.

Visiem interesentiem iespējams noskatīties arī video ar „Carnival Youth” dalību:

„Eiropas eksāmens” Latvijā norisinās jau otro gadu. Pērn tajā piedalījās skolēni no 283 skolām, kopā ar pieaugušajiem - turpat 3 000 Latvijas iedzīvotāju. 

Izklaide

Grupa “Nielslens Lielsliens” – īpatnēja apvienība ar neizrunājamu nosaukumu un vēl dīvaināku tās izpildīto mūziku. Skaidrs, ka šādai apvienībai nekas nevar būt vienkārši, tāpēc arī jaunais albums tiek izdots nevis to pa roku galam iemetot straumēšanas servisos, bet piedāvājot to klausītājiem mazliet piemirstajā audiokasetes formātā.