Linda Leen Valentīndienā atklās savu pirmo Latvijas koncerttūri un spēlēs flautu

© F64

Linda Leen Valentīndienā ar koncertu "Kino Rīga" atklās savu pirmo Latvijas koncerttūri.

14.februārī - uz "Kino Rīga" skatuves skanēs "Dziesmas mīlestības valodās. Akustiskā versija" - Lindas Leen oda mīlestībai. Tā turpinās skanēt mīlestības pilnu mēnesi Latvijas lielākajās pilsētās. Koncertos dzirdēsit dziesmas septiņās skaistākajās pasaules valodās par dažāda veida mīlestību - romantisku un cēlu, kā arī par mīlestību uz mūziku, dzīvi, Dievu.

Latvijas tūres atklāšanas koncerta "Kino Rīga" programma veidota īpašam muzikālam mīlas trijstūrim - balsij, ģitārai (Kaspars Zemītis) un klavierēm (Kārlis Lācis). Koncertos Latvijas pilsētās pie skatītājiem dosies programmas oriģinālsastāvs - Linda un Kaspars Zemītis, kas ar panākumiem pirmatskaņoja šo akustisko koncertprogrammu jau pagājušā gada septembrī Siguldas koncertzālē "Baltais flīģelis". Īpašs pārsteigums ir tas, ka šajos koncertos Linda spēlēs savu muzikālo pirmsākumu līdzgaitnieci - flautu.

"Šoreiz nav ne orķestra, ne lielas skatuves, ne grandiozu gaismu, ne dejotāju. Esmu tikai es, ģitārists un skatītāji zālē, kas gan fiziskā, gan emocionālā ziņā ir ļoti tuvu. Šie būs mani personiskākie koncerti," stāsta Linda Leen.

Izklaide

Veikalu plauktos nonākusi nošu grāmata, kuras lappuses sola aizraujošus mirkļus ģitārspēles entuziastiem – gan profesionāliem mūziķiem, gan iesācējiem. Grāmatas autors ir pašmāju ģitārvirtuozs Mārcis Auziņš, un tā ir vēl viens solis ceļā uz šī mūzikas žanra pilnveidošanu Latvijā.