Fani bažīgi par One Direction nākotni

Kopš izveidošanas 2010. gadā One Direction kļuvusi par slavenāko puišu grupu pasaulē, regulāri saņemot dažādas balvas © Scanpix

Puišu grupa One Direction, kas pašlaik atrodas turnejā pa Āziju, palikusi bez viena no dalībniekiem – Zeins Maliks neesot izturējis stresu un uz laiku pametis savus biedrus, lai gan solījies jau šā mēneša nogalē atgriezties uz skatuves. Privātās dzīves problēmas esot ne tikai Z. Malikam, bet arī Lūisam Tomlinsonam, un aizvien skaļāk dzirdamas runas, ka šī turneja puišu grupai var izrādīties pēdējā.

Piektdien un sestdien One Direction uzstājās Filipīnu galvaspilsētā Manilā, taču – bez Z. Malika, kurš atgriezies Londonā. Britu tabloīdi vēsta, ka 22 gadus vecajam dziedātājam nācies steigšus doties uz dzimteni, lai atjaunotu attiecības ar līgavu Periju Edvardsu, kas saļodzījušās pēc tam, kad internetu pārņēmušas ziņas par Z. Malika neuzticību. Daily Mail raksta, ka pēc grupas koncerta Bangkokā viesnīcā Sukhothai, kur bija apmetušies One Direction dalībnieki, sarīkota vērienīga ballīte pie peldbaseina. Attēli, kas uzņemti tās laikā, liecina, ka Z. Maliks flirtējis ar vienu no fanēm. Jau tajā pašā dienā mūziķis saviem 14,1 miljonam Twitter sekotāju pavēstījis, ka runas par neuzticību ir meli un viņš mīlot tikai vienu meiteni – Periju Edvardsu.

Jau nākamajā dienā grupas aģents Saimons Džonss pavēstījis, ka Z. Maliks nav piedalījies ieplānotajā reklāmas pasākumā Honkongā, bet no šīs pilsētas nevis kopā ar One Direction devies uz Manilu, bet gan izlidojis uz Londonu. The Sun raksta, ka mūziķa izskaidrošanās mēģinājums, visticamāk, nav bijis veiksmīgs. Pāris stundu pēc viņa ierašanās P. Edvardsa, nesot dažas prāvas somas, iznākusi no abu kopīgā mājokļa, iesēdusies automašīnā un devusies prom.

Interneta ziņu vietne Contactmusic.com, atsaucoties uz One Direction menedžmentu, gan norāda, ka pārpratums ar līgavu nav bijis galvenais iemesls, kādēļ Z. Maliks pametis grupu turnejas laikā. «Viņam ir ļoti grūti nepārtraukti atrasties starmešu gaismā, jo patiesībā viņš ir diezgan kautrīgs puisis,» sacījis viens no grupas pārstāvjiem, īpaši uzsverot arī to, ka nav pamata baumām, ka Z. Malikam ir sliktas attiecības ar pārējiem četriem grupas biedriem. Arī vairāki britu tabloīdi norādījuši uz šo apgalvojumu nepamatotību, atgādinot par internetā noplūdušo informāciju, kas liecina – Z. Maliks aktīvi ballējas kopā ar pārējiem. Vēl vairāk – tieši par viņu un L. Tomlinsonu grupas pārstāvjiem nācies iemaksāt pa 200 000 peso (gandrīz 4500 eiro) lielu drošības naudu pirms koncertiem Filipīnās. Šīs valsts narkotiku apkarošanas dienests bija noraizējies, ka puiši varētu mēģināt atkārtot savu Peru pastrādāto varoņdarbu, kad ne tikai atklāti pīpēja zālīti, bet arī ievietoja attiecīgu videoklipu internetā.

Līdz Filipīnām Z. Maliks gan nemaz netika, bet viņa atgriešanās ieplānota 28. marta koncertā Johannesburgā. One Direction turneja On The Road Again turpināsies visu vasaru un noslēgsies ar jau pilnīgi izpārdotiem koncertiem Lielbritānijā. Taču, ņemot vērā visas peripetijas (izrādās, arī L. Tomlinsons pirms pāris nedēļām pašķīries no draudzenes, ar kuru kopā nodzīvoja četrus gadus), ir liela iespēja, ka šī turneja būs pēdējā. Tā vismaz uzskata britu bukmeikeri, kuri likmes par grupas izjukšanu samazinājuši no 8/1 uz 4/1, raksta The Mirror.

Izklaide

VEF Kultūras pilī 20. oktobrī ar īpašu koncertu viesosies savulaik megaslavenais dāņu elektroniskās mūzikas duets “Laid Back” – Tims Štāls (vokāls, taustiņi, bass, bungas) un Džons Guldbergs (vokāls, ģitāra, bass). Ja nu kādam šīs grupas vārds pagaisis no atmiņas, tad tādus gabalus kā “Bakerman” un it īpaši “Sunshine Reggae” laikam jau nu zinās visi.

Svarīgākais