"Arēna Rīga" dziedās Filips Kirkorovs

© Publicitātes foto

18. martā hallē „Arēna Rīga” uzstāsies populārais Krievijas estrādes dziedātājs Filips Kirkorovs, prezentējot savu jaunāko programmu ar nosaukumu „Просто подари” („Vienkārši uzdāvini”).

Filips Kirkorovs ir viens no populārākajiem Krievijas estrādes māksliniekiem, pazīstams gan ar savu spilgto ģērbšanās stilu, gan skanīgajām melodijām un krāšņajiem videoklipiem, gan, protams, arī kā dīvas Allas Pugačovas bijušais vīrs, vairāku jauno Krievijas un Ukrainas dziedātāju aizbildnis, mūzikla „Čikāga“ producents Krievijā, nekustamo īpašumu biznesmenis un arī aktieris.

Viņš saņēmis neskaitāmas balvas un prēmijas nominācijās „Labākais dziedātājs“, „Labākais videoklips“, „Gada labākā dziesma“ dažādu Krievijas radiostaciju un televīzijas kanālu aptaujās, piecas reizes kļuvis par „World Music Awards” laureātu nominācijā „Labākais Krievijas izpildītājs”, kā arī lepojas ar tituliem „Krievijas Nopelniem bagātais mākslinieks” un „Krievijas Tautas mākslinieks”.

Vairākas reizes Kirkorovs pasaulei paziņojis par savu aiziešanu no skatuves, apgalvodams, ka nemitīgā atrašanās uzmanības centrā un skandāli ar preses pārstāvjiem viņu nogurdinājuši, tomēr šobrīd viņš atkal atgriezies pie skatītājiem ar jaunām, sirsnīgām dziesmām un jaunu koncertturneju.