Summer Sound dress-code - jūrnieku stils

© publicitātes

"Summer Sound" festivālā šogad vēl spēcīgāk būs jūtama jūras, pludmales un grandiozākās vasaras ballītes garša, jo šogad festivālam būs oficiālais dress-code - jūrnieku stils. Festivāla organizatori aicina ikvienu apmeklētāju Liepājā 11. un 12. jūlijā ierasties jūrnieku ekipējumā - ar atbilstošiem apģērbiem, aksesuāriem un atribūtiem.

LMT Summer Sound ir viens no nedaudzajiem festivāliem, kur galvenā skatuve atrodas vien dažus metrus no jūras. Tas festivālam piešķir īpašu auru, ko novērtējuši gan festivāla mākslinieki, gan apmeklētāji. Šogad jūras gaisu ar grandiozu skanējumu piepildīs festivāla galvenie viesi Pet Shop Boys, Naughty Boy, Dons un Gacho, viesi no Lietuvas Golden Parazyth un Krievijas grupa Sansara un neskaitāmi Latvijas mūziķi, kā arī 16 dīdžeji no piecām valstīm uz īpašās Red Bull Thre3style skatuves. Lai festivālā piedzīvotās mūziķu un dīdžeju uzstāšanās būtu vēl neaizmirstamākas, LMT Summer Sound nolēmis izsludināt oficiālo dress-code, lai festivāla apmeklētājiem dotu iespēju izpaust savu radošo un pozitīvo enerģiju.

LMT Summer Sound festivāls šogad norisināsies jau ceturto reizi un uz festivāla skatuvēm Liepājā apmeklētājus priecēs ievērojamas Latvijas un pasaules mūzikas zvaigznes. Kopumā divu dienu laikā, no 11. līdz 12. jūlijam, klausītājus priecēs vairāki desmiti dziedātāju, grupu un dīdžeju gan pludmalē, gan Liepājas Jūrmalas parkā.

Izklaide

Grupa “Nielslens Lielsliens” – īpatnēja apvienība ar neizrunājamu nosaukumu un vēl dīvaināku tās izpildīto mūziku. Skaidrs, ka šādai apvienībai nekas nevar būt vienkārši, tāpēc arī jaunais albums tiek izdots nevis to pa roku galam iemetot straumēšanas servisos, bet piedāvājot to klausītājiem mazliet piemirstajā audiokasetes formātā.