Marts Kristiāns Kalniņš Ziemassvētku koncertuzvedumā

Marts Kristians Kalniņš piedalīsies koncertuzvedumā „Sētā nāk rūķīt`s ar dāvanu maisu”, kas notiks Liepājas latviešu biedrības namā 16.decembrī plkst. 16.00 un 19.00.

Koncerti notiks arī Kuldīgas kultūras centrā 23.decembrī plkst. 12.00, Skrundas kultūras namā 26.decembrī plkst. 14.00.

„Ziemassvētki – tā ir dāvana bērniem no pieaugušajiem un tie ir laimīgi par to, ka bērni ir priecīgi. Ziemassvētki ir īpaši ģimenes svētki, tā ir iespēja būt kopā ar ģimeni un bērniem, ar tuviem un mīļiem cilvēkiem. Šī doma ir koncerta koncepcijas pamatā. Man tas ir īpašs ar to, ka ir dota iespēja muzicēt savādāk nekā ierasts. Patiešām patīkami sadziedāties ar jauniešu ansambli „Gaismiņa” un citiem koncerta dalībniekiem, ar kuriem dziedu nedzirdētas ziemassvētku dziesmas, kas ir interesanti man pašam un esmu pārliecināts, ka saistīs arī klausītājus.”

Koncertā kopā ar Martu Kristiānu Kalniņu uzstāsies Emīls Dreiblats, Inese Jurjāne, Normunds Kalniņš un bērnu un jauniešu vokālais ansamblis „Gaismiņa” (vadītāja Dzintra Orba). Koncertuzveduma režiju veidojusi Sigita Jevgļevska.

Izklaide

2024. gada 12. oktobrī, Rīgas Kultūru vidusskolā, kas atrodas Ganību dambī 7, norisināsies ikgadējais un tik ļoti gaidītais galda hokeja turnīrs “Sarauj 2024”. Šis aizraujošais pasākums aicina bērnus un jauniešus atklāt galda hokeju kā sporta veidu, piedaloties un aizvadot azarta un jautrības pilnu dienu. Turnīrs norisināsies no plkst. 10:00 līdz 18:00, visiem dalībniekiem ieeja ir bez maksas, kā arī papildus katram dalībniekam būs iespēja saņems pasākuma sponsoru sarūpētās balvas.

Svarīgākais