Slavenības pārtaps slavenībās

© Vakara Ziņas

Svētdien pulksten 20 kanālā TV3 sāksies jauns šovs Izklausies redzēts, kas 10 nedēļu garumā ļaus izbaudīt aizraujošus priekšnesumus – ik nedēļu pasaules slavenāko zvaigžņu ādā iejutīsies dziedātājas Olga Rajecka, Samanta Tīna, Liene Greifāne, Agnese Rakovska, viņām pievienosies arī Roberto Meloni, Ralfs Eilands, Rihards Lepers un Dainis Skutelis.

Jauno šovu vadīs dziedātājs Lauris Reiniks, bet dalībnieku sniegumu vērtēs profesionāla žūrija, kuras sastāvā būs Radio SWH valdes priekšsēdētājs Jānis Šipkēvics, radio Star FM ētera personība Baiba SipenieceGavare un Nacionālā teātra režisors un aktieris Valdis Lūriņš. Šova uzvarētājs, ko noteiks skatītāju balsojums, galveno balvu ziedos savam izvēlētajam labdarības mērķim. «Ar prieku pieņēmu TV3 piedāvājumu vadīt šovu, jo man vienmēr patīk darīt kaut ko jaunu un nebijušu. Šāds šovs Latvijā vēl nav bijis, bet pasaulē tas jau ir ļoti populārs (Your Face Sounds Familiar). Arī Latvijas skatītājiem tēma nebūs sveša, jo mēs ļoti labi zinām, kas ir popiela, un šī būs daudz augstāka līmeņa un dzīvā popiela, kurā mūziķiem būs iespēja sevi parādīt no visdažādākajām pusēm. Un tas viss būs krāšņi, izklaidējoši un viegli!» sola Lauris Reiniks. Viņš jau atklāj, ka skatītājus gaida tikšanās ar Tīnu Tērneri, Selīnu Dionu, leģendāro estrādes primadonnu Allu Pugačovu, afroamerikāņu džeza muzikantu, trompetistu Luiju Ārmstrongu, dienvidkorejiešu reperi Psy, kurš plašāk pazīstams ar dziesmu Gangnam style, Eimiju Vainhausu, kā arī ar Latvijā mīlētajiem Edgaru Liepiņu un Ilmāru Dzeni.

Gaidāmajā TV3 šovā būtiska loma būs stilistiem un grima māksliniekiem – tiks ieguldīts milzīgs, laikietilpīgs un sarežģīts pārvērtību meistaru darbs, lai dalībnieki būtu maksimāli līdzīgi zvaigznēm. Viena no pārvērtību meistarēm būs Latvijā profesionālākā grima un matu māksliniece Emīlija Eglīte, kura ieguvusi Emmy balvu par grimu filmā Irēnas bērni. Grimētāju komandā būs arī matu un grima māksliniece Mārīte Gaidele, kurai ir milzīga pieredze TV šovu dalībnieku un vadītāju grimēšanā; Nacionālās operas grimētāja Dace Caica, kura veidojusi vizuālos tēlus pieprasītākajām operas izrādēm Latvijā; imidža skolasstudijas Unastyle dibinātāja Una Bernatoviča, daudzu starptautisku konkursu dalībniece un uzvarētāja. Savukārt par šova dalībnieku tērpiem rūpēsies māksliniece Indra Salceviča.

Ik nedēļu šova norisei klātienē sekos līdzi arī TV3 raidījums Bez tabu, lai ik pirmdienu raidījumā (pulksten 19.30) vēstītu par visu interesanto, kas svētdienas vakarā palicis aiz kadra. Savukārt Kanāls 2 pirmdienās pulksten 22 skatītājiem piedāvās unikālu iespēju – paviesoties šova aizkulisēs.

Izklaide

Grupa “Nielslens Lielsliens” – īpatnēja apvienība ar neizrunājamu nosaukumu un vēl dīvaināku tās izpildīto mūziku. Skaidrs, ka šādai apvienībai nekas nevar būt vienkārši, tāpēc arī jaunais albums tiek izdots nevis to pa roku galam iemetot straumēšanas servisos, bet piedāvājot to klausītājiem mazliet piemirstajā audiokasetes formātā.

Svarīgākais