Pirmoreiz pasniegs Latvijas Eirovīzijas fanu "Simpātiju balvu"

Šogad pirmo reizi Latvijas Eirovīzijas Nacionālas atlases finālā tiks pasniegta Latvijas Eirovīzijas fanu kluba "Simpātiju balva".

Kā informē Eirovīzijas fanu kluba prezidents Miroslavs Kodis, balsojums ilga piecas dienas un savu balsi par kādu Nacionālas fināla dziesmu varēja atdot Eirovīzijas fanu kluba biedri un Facebook lapas sekotāji.

 "Man ir prieks, ka Eirovīzijas fani ir atsaukušies uz mūsu aicinājumu izvēlēties un nobalsot par mīļāko Eirovīzijas 2014.gada Nacionālas atlases fināla dziesmu. Fani bija aktīvi un dažu dziesmu vidū pat izvērtās sīva konkurence," stāsta Kodis.

"Eurovision Club Latvia" ir Latvijā reģistrēta biedrība. Par kluba biedri var kļūt jebkurš, kam patīk Eirovīzija, un kurš grib darboties Eirovīzijas labā. Organizācijas mērķi ir apvienot fanus, atbalstīt pašmāju mūziķus un konkursa dalībniekus no citām valstīm, ka arī popularizēt Eirovīzijas dziesmu konkursu Latvijā un Pasaulē.

Izklaide

Kādu laiciņu nekas nebija dzirdēts no abām konkurējošajām mūzikas gada balvu rīkotājnometnēm – Elitas Mīlgrāves “Zelta mikrofona” un revolucionārās “Gammas”, taču izskatās, ka šajās nedēļās šī klusuma pauze tiks aizpildīta ar uzviju. Ņemiet popkorna tūtes un glāzes ar dzērieniem, iesēdieties ērtāk krēslos un šūpuļtīklos, izklaižu organizētāji gādās par izklaidēm!