Iznācis mūzikas videoklips, kurā dziedātāja tiek "fotošopēta"

© Studio lamb

Internetā popularitāti ieguvis mūzikas video, kurā nepazīstama ungāru māklsiniece Boggie tiek "fotošopēta", pārvēršot viņu no parastas meitenes par "fotošopa" skaistuli.

Boggie sadarbībā ar Nándor Lőrincz and Bálint Nagy ir radījuši mūzikas videoklipu viņas jaunajai dziesmai "Novea Parfum", kurā jau tā labā izskata dziedātāja mazliet vairāk kā trīs minūšu laikā tiek pārveidota, lai atbilstu mūsdienu skaistuma standartiem. Sākumā dziedātāja ir redzama bez kosmētikas un speciāli veidotas frizūras, bet video gaitā viņai tiek izlīdzināts ādas tonis, izlīdzināta sejas vaibstu simetrija, uzklāta kosmētika, izveidota frizūra. Lai gan filmējot klipu programma "Photoshop" nav izmantota "dzīvajā", kā šķiet to skatoties, video vēstījums ir skaidrs- liela daļa no mūsuprāt perfektajiem cilvēkiem, ko redzam kino un žurnālos, ir māklsīgi veidoti.

Izklaide

Eiropas Kinoakadēmija izziņojusi piecas animācijas filmas, kas šogad pretendē uz Eiropas Kinoakadēmijas balvu kategorijā "Labākā animācijas filma", un starp balvai izvirzītajiem kinodarbiem ir arī Ginta Zilbaloža "Straume" jeb "Flow", aģentūru LETA informēja Nacionālā kino centra pārstāve Kristīne Matīsa.

Svarīgākais